<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.02.2021 630

«Головна тема» з’ясує, хто і як обманює на лічильниках тепла

В суботу, 13 лютого, в оновленому суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть гучні комунальні розслідування та розкажуть, як вчасно викрити недобросовісних сусідів, через яких у вас можуть збільшитися суми у квитанціях.

Четвертий місяць, як мешканці однієї зі столичних багатоповерхівок втратили спокій. А все через те, що сусіди в одному з під’їздів поставили собі тепловий лічильник без відома інших. І тепер платять за опалення на 500 гривень менше, адже решту за них доплачують інші мешканці. Такі як Олена і Сергій. Більш того, два роки тому через хитрощі цих же співмешканців Олена взагалі опинилася у борговій ямі, адже за опалення довелося платити вдесятеро більше!

«Головна тема» з’ясує, що робити, аби лічильник тепла працював на вас, і розкаже, як вчасно помітити, що ви платите за опалення квартири вашого сусіда, та які існують нові способи утеплити житло і зменшити суми в платіжках.

Окрім того, команда проєкту здійснила ексклюзивне викриття у м’ясокомбінаті і покаже, з якого порошку роблять сосиски і ковбасу, які видають за м’ясні. А щоб вияснити, як розпізнати штучні продукти від натуральних на смак, Олена Кот організує в студії «порошковий батл» за участі ведучого проєкту «Говорить Україна» Олексія Суханова та відомої харчової технологині Олени Сидоренко.

У новому випуску глядачі побачать, що відбувається всередині організму людини, яка 12 років щодня їсть фаст-фуд і дізнаються, чи такі небезпечні насправді хвилинні пюре, супи і вермішель, як нас лякають.

Також журналісти проєкту проведуть унікальний тест-драйв найпопулярнішого подарунку до дня закоханих – парфумів, і з’ясують, в чому відмінність між одними і тими самими парфумами за 300 і за 2300 гривень та чи є сенс переплачувати за улюблений аромат тисячі гривень. І перевірять, як розрекламовані феромони діють на жінок і чоловіків.

А ще в програмі розкажуть про нову зухвалу аферу сучасності і проведуть експеримент для того, аби продемонструвати, якими приладами шахраї можуть обчистити вашу банківську картку одним дотиком і за якою схемою гроші з картки можуть викрасти родичі й знайомі.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема» з’ясує, хто і як обманює на лічильниках тепла 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.02.2021 630
Еще материалы раздела «Афіша»