<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
22.02.2021 560

Венедіктова заявила про "злив" у справі ПриватБанку

Топ-фігурант справи ПриватБанку намагався втекти в Австрію після "зливу" інформації з Офісу генерального прокурора. Цей факт буде розслідуватися.

Про це повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 22 лютого.
"Дізналася про надзвичайно важливу новину - ми з вами вже звикли до того, що іноді чіткі плани правоохоронців "зливаються", що стане темою, я впевнена, окремого розслідування цього разу", - написала генпрокурор.
Венедіктова зазначила, що про підготовку підозри колишньому топ-менеджеру Банку знало дуже вузьке коло осіб.
"Це не завадило пану, який на той час працював першим заступником голови правління ПриватБанку, у якийсь дивовижний спосіб замовити чартерний рейс до Відня, перебуваючи в Дніпрі. Завдяки нашим спільним діям літак здійснив посадку в Борисполі. Фініта", - додала Венедіктова.
Вона додала, що підозри в справі ПриватБанку підписані кільком колишнім топ-менеджерам.
"Підпис під підозрами колишнім топ-менеджерам ПриватБанку - мій", - зазначила вона і підкреслила, що свідки в справі ПриватБанку відсьогодні перетворилися на підозрюваних.

Оценка материала:

5.00 / 1
Венедіктова заявила про "злив" у справі ПриватБанку 5.00 5 1
Політика / Україна
22.02.2021 560
Еще материалы раздела «Україна»