<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.02.2021 630

Актриса серіалу «Незакрита мішень» розповіла, як подолати лінь та мотивувати себе на тренуваннях

Олеся Мацкевич-Грибок зіграла біатлоністку в фільмі «Незакрита мішень», який стартує 1 березня о 21:00 на каналі «Україна». Її фізична форма вразила всю знімальну групу. Але ідеальна фігура актриси – результат величезної праці. Зірка серіалу розповіла, як досягти відмінного результату.

Олеся Мацкевич-Грибок розказала в інтерв’ю каналу «Україна», як одного разу зрозуміла: щоб отримувати цікаві ролі, потрібно міняти своє тіло. Тобто «сигналізувати» зовні, що є величезне бажання грати щось інше. Тому вона почала дуже багато займатись спортом.

«Перші півтора року мені було дуже непросто як фізично, так і ментально. Іноді плачеш в спортзалі й запитуєш у себе: «Чому мені зараз так важко?» Але потім долаєш свої слабкості й виходиш на новий рівень. Я точно це знаю, – поділилась акторка Олеся Мацкевич-Грибок. – У мене вже не раз так було. Причому наступний рівень дається набагато простіше. Головне – дотримуватись режиму харчування, сну та відпочинку».

Щодо харчування, то у зірки серіалу «Незакрита мішень» все чітко розплановано. Це не затія на 1-2 місяці, а спосіб її життя.

«Я вже два роки системно харчуюсь під наглядом тренера. Він знає, що я їла весь цей час, – пояснила Олеся Мацкевич-Грибок. – Я щодня здаю тренеру щоденник харчування: пишу йому, що їм по годинах і як багато тренуюсь».

Протягом двох років актриса дуже жорстко стежила за режимом харчування, відпочинку та тренувань. Сьогодні їй вже набагато простіше це робити, хоча є певні обмеження. Наприклад, зірка серіалу тільки один раз на три тижні дозволяє собі з'їсти солодке.

«Якщо раптом з'явилось швидкоплинне бажання, то єдине, що потрібно зробити в такому випадку – стиснути зуби й потерпіти, бо я вже знаю, що через півгодини воно пройде, – порадила Олеся Мацкевич-Грибок. – Але це той час, коли просто виносить мозок – так хочеться чогось солодкого! Якщо дозволити собі подражнити смакові рецептори, тоді ти зметеш зі столу все, як корова язиком».

Ще один спосіб, який дозволяє залишатись у формі й дотримуватись режиму – це... подяка.

«Зараз у мене такий період, коли я дякую за все, що мені можна їсти, або за те, що я отримую. Наприклад, за каву з вершками, тому що це дуже смачно. За можливість працювати в прекрасному проєкті. За бажання вставати вранці та якийсь час побути наодинці з собою, – поділилась Олеся Мацкевич-Грибок. – Кожен прийом їжі для мене – велика подяка за те, що я фізично здорова, що можу дозволити собі ту чи іншу страву».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Незакрита мішень» розповіла, як подолати лінь та мотивувати себе на тренуваннях 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.02.2021 630
Еще материалы раздела «Афіша»