<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
13.03.2021 879

Про націоналізацію "Мотор Січі" не йдеться – Данілов

На засіданні РНБО у четвер, 11 березня, йшлося не про націоналізацію запорізького підприємства "Мотор-Січ", а про його повернення у власність українського народу відповідно до чинного законодавства.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов, передає Інтерфакс-Україна.

"Слово "націоналізація" не було ніяким чином використано ні на засіданні РНБО, ні в рішеннях, яке приймалося РНБО, ні на брифінгу, на якому я виступав. Ми сьогодні знаходимося в інформаційній війні з Російською Федерацією, яка має безпосереднє відношення спільно з Китаєм до спроб захоплення підприємства "Мотор Січ", тому ми маємо сьогодні таку негативну інформацію щодо націоналізації. Йшлося про те, що підприємство "Мотор Січ" найближчим часом буде повернуто у власність українського народу законним способом відповідно до чинного законодавства", - заявив Данилов.

За словами Данилова, "Україна не може дозволити собі, перебуваючи в стані війни, віддати в чужі руки підприємство, від якого залежить українська обороноздатність".

Оценка материала:

5.00 / 1
Про націоналізацію "Мотор Січі" не йдеться – Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
13.03.2021 879
Еще материалы раздела «Україна»