<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
17.03.2021 929

Актриса Римма Зюбіна знову пішла вчитися та стала інтерном

У Києві розпочались зйомки комедійного серіалу «Люся Інтерн» за американським форматом популярного ситкому «Друга спроба Керол», права на який належать ViacomCBS Global Distribution Group. Головну роль у 40-серійній картині зіграє актриса Римма Зюбіна.

Серіал «Леся Інтерн» – це історія Людмили Жук, яка після 30 років подружнього життя залишилась сама, тому що її чоловік пішов до молодої коханки. Але Люся пережила цей удар і не здалась. Навіть більше, в 50 років вона нарешті вирішила пройти залишену багато років тому інтернатуру, щоб все ж таки реалізувати свою мрію – стати лікарем. Тому Жук опиняється серед молодих інтернів. Їй доводиться бути білою вороною в їхньому оточенні, щодня підтверджувати, що вік – не перешкода, проте оптимізму Люсі та її любові до життя й до всього нового можна тільки позаздрити. Вона дуже жива та весела, любить всіх повчати й багато жартує.

Головну роль у ситкомі «Люся Інтерн» зіграє Римма Зюбіна. «На перший кастинг, відчувши схожість зі своєю героїнею, я прийшла у відповідному одязі й взяла з собою стетоскоп від тонометра та папку для документів, – згадує актриса Римма Зюбіна. – Тобто я з'явилась перед усіма вже в костюмі та з елементами реквізиту».

За словами керівника проєкту і глави авторської групи Олени Пшеничної, хімія між актрисою та персонажем сталася одразу. «Коли Римма Зюбіна зайшла в павільйон на кастинг і з порога почала розповідати мільйон історій, то всі переглянулися між собою й зрозуміли, що вона дуже схожа на свого майбутнього персонажа, у якого на кожен випадок знайдеться маса прикладів», – розказала керівник проєкту і глава авторської групи Олена Пшенична.

«Коли я читав сценарій, то розумів, що дуже важко уявити когось іншого в цій ролі, – додав режисер Максим Литвинов. – Хоча у нас було багато достойних претенденток, але я дуже радий, що саме Римма стала Люсею Жук».

Незважаючи на те, що серіал комедійний, в основі проєкту лежить дуже актуальна місія – ніколи не пізно починати реалізовувати свою мрію. «Потрібно завжди пам'ятати: у кожного з нас тільки один дубль прожити наше життя, – переконана актриса Римма Зюбіна. – Я завжди кажу, що немає нічого гіршого, ніж нездійснена мрія. До того ж сьогодні є дуже багато можливостей не тільки для молоді, але також для людей старшого покоління. Тому, дівчата, відчуйте себе: що саме вам потрібно, чого ви найбільше хочете, і спробуйте здійснити своє бажання!»

У серіалі також знімаються: Кирило Бін, Слава Красовська, Віталіна Біблів, Олександр Попов, Павло Кружнов, Єлизавета Зайцева, Ганна Яремчук та ін.

Режисери-постановники – Максим Литвинов, Віра Яковенко. Художники-постановники – Наталія Ходосевіч, Василь Дімітров. Оператор-постановник – Юрій Сметанін. Керівник проєкту і глава авторської групи – Олена Пшенична. Композитор – Роман Суржа. Виконавчий продюсер – Вячеслав Братух. Креативний продюсер – Дар'я Дейніченко. Генеральні продюсери – Вікторія Корогод, Олена Канішевська.

Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займається продакшн «Теле Про».

Виробництвом американського формату «Друга спроба Керол» займалася студія «CBS Studios». Виконавчими продюсерами виступили Емілі Галперн, Сара Гаскінз, Патрисія Гітон, Адам Ґріффін, Девід Гант, Ребекка Стей, Аарон Каплан, Дана Гонор, Памела Фріман та Сьюзі Маманн Грінберг.

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса Римма Зюбіна знову пішла вчитися та стала інтерном 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
17.03.2021 929
Еще материалы раздела «Дозвілля»