<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
25.10.2021 1200

Актор серіалу «Місце під сонцем» Андрій Федінчик пояснив, чи подобаються чоловікам великі губи у жінок

На каналі «Україна» 25 жовтня о 21:00 відбудеться прем'єра гостросюжетної мелодрами «Місце під сонцем». Андрій Федінчик зіграв у 16-серійному серіалі банкіра та розповів, чому проти пластичних операцій.

Губи, груди, ніс, вилиці... Сьогодні дівчата і жінки можуть дозволити собі переробити все, що їх не влаштовує. Багато хто навіть робить декілька операцій, а потім планує черговий візит до пластичного хірурга.

Не секрет, що Наталка Денисенко – дружина актора Андрій Федінчика – не раз писала, що її чоловік проти пластики. Але ж актрисам дуже важливо завжди залишатися привабливими. Однак зірка серіалу «Місце під сонцем» як і раніше не дозволяє Наталці звертатися до послуг пластичних хірургів.

«Мені незрозуміло, чому такий бум з приводу великих губ? – сказав Андрій Федінчик. – Невже жінки не бачать, що 90% чоловікам не подобається пластика на обличчі? І це правда».

За словами актора, якщо поглянути на зірок Голлівуду, то після пластики у багатьох із них обличчя виглядає не дуже привабливо.

«Я дивлюся на наших мам, вони вже у віці, але їхні зморшки однаково приємні», – пояснив зірка серіалу «Місце під сонцем».

Актор сказав, що приймає хірургічне втручання тільки в тому випадку, коли у людини дійсно фізіологічні проблеми із зовнішністю, тому пластика допоможе вирішити якісь естетичні проблеми.

«Тоді ніяких питань – варто звернутися до професіонала і, дай боже, щоб все вийшло, – сказав Андрій Федінчик. – Але коли у людини приємна зовнішність, я не розумію, навіщо йти до пластичного хірурга».

Дивіться з 25 жовтня о 21:00 серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Місце під сонцем» Андрій Федінчик пояснив, чи подобаються чоловікам великі губи у жінок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
25.10.2021 1200
Еще материалы раздела «Дозвілля»