<
НОВИНИ ДНЯ: Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.03.2021 779

«Головна тема»: Нові подробиці Інстаграм-скандалу - скільки платять за рекламу «закоханим» дітям?

В суботу, 27 березня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» проведуть ексклюзивне розслідування довкола скандалу «закоханих» блогерів 8-річної Мілани Маханець та 13-річного Павла Пая і дізнаються, скільки неповнолітні блогери і їх батьки заробляють на не дитячому контенті в соцмережах.

Відверті світлини та відео 8-річної моделі Мілани і 13-річного блогера Павла збурили всю країну! Тепер маму дівчинки, яка, до того ж, схвалювала хайп, викликають на допити до поліції, а сторінки обох дітей в одній із соцмереж – заблоковані. В ексклюзивному розслідуванні «Головна тема» вияснила,  скільки ж насправді заробляють дорослі, фотографуючи своїх дітей у недитячих позах, чи дійсно сторінку 8-річної, веде не її мама, та яке покарання загрожує батькам малолітніх блогерів.

Окрім того, журналісти проєкту розшукали найскандальніших «чорних» блогерів України, які всіх вжахнули своїми агресивними відео і з’ясували, заради яких грошей вони трощать чужі домівки, хто їм платить за знущання над людьми на камеру і чи отримав хтось із них реальний тюремний термін.

У новому випуску проведуть фінансовий рейд, в ході якого вчитель фізкультури візьме кредит у 5 різних установах, аби перевірити – як і де нараховують приховані відсотки, і хто дає українцям гроші вигідно і безпечно. Та розкажуть, як не потрапити в кредитну кабалу через мікропозики, і яким чином дати відсіч зухвалим колекторам, якщо вони починають погрожувати розправою, ще й через чужі борги.

Ще одне комунальне розслідування програми покаже, що робити, якщо суми у ваших платіжках збільшились через нечесного комерсанта у будинку, і як не платити комуналку за недобросовісного сусіда.

Також команда проєкту провела фруктову ревізію, щоб перевірити, чому так стрімко дешевшають імпортні екзотичні фрукти, чим українські манго та авокадо відрізняються від іспанських і де їх можна купити.

А ще в програмі порахували, скільки можна зекономити, якщо цілий місяць ходити до супермаркету зі своєю торбинкою і не купувати пакетів. Чи є вигода, якщо купувати все без упаковок? І як перетворити відходи на доходи? Глядачі дізнаються вже цієї суботи в «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: Нові подробиці Інстаграм-скандалу - скільки платять за рекламу «закоханим» дітям? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.03.2021 779
Еще материалы раздела «Афіша»