<
НОВИНИ ДНЯ: Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.04.2021 498

У столичному метро розповіли, як перевірятимуть спецперепустки

Проїзд у Київському метрополітені з 5 квітня буде дозволений лише за наявністю спецперепустки, яку зможуть отримати працівники критичної інфраструктури.

Про це повідомила заступниця директора КП «Київський метрополітен» Наталка Макогон в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Метрополітен і наземний транспорт, ми будемо працювати за спецперепустками, перевозити тільки працівників критичної інфраструктури. Відповідно працівники таких підприємств за ці дні отримають перепустки, для того щоб дістатися до місць роботи», - зазначила вона.

За словами представниці метрополітену, підземка працюватиме в звичайному режимі. «У нас будуть ходити потяги так, як і сьогодні ходять. Ми будемо перевозити людей, але пропуск цих людей буде виключно за спецперепустками», - наголосила вона.

Макогон зауважила, що на входах до станцій підземки чергуватимуть поліцейські та чергові по станції, які перевірятимуть та запускатимуть тільки тих людей, які матимуть спецперепустки.

«Функціонування спецперепусток жодним чином не впливає на оплату проїзду. І закликаю людей підготувати засоби оплати проїзду і користуватися максимально безконтактними способами оплати проїзду», - додала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
У столичному метро розповіли, як перевірятимуть спецперепустки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.04.2021 498
Еще материалы раздела «Суспільство»