<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.04.2021 502

«Головна тема» з’ясує, як обрати якісні продукти для великоднього кошика

В суботу, 24 квітня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» влаштують масштабну перевірку м’яса та яєць, і розкажуть, усе, що потрібно знати за тиждень до Великодня, аби зберегти здоров'я і гроші.

Родина Лілії з Ірпеня обожнює передсвяткову великодню метушню. Та минулого року улюблене сімейне свято було зіпсоване – яйця, які напередодні купила жінка, виявились простроченими. Більш того, це не вперше Лілії не пощастило з цим продуктом! Два роки тому вона хотіла зробити яєчню, та замість жовтка з білком на сковорідку випав зародок.

Аби українці поклали у свій великодній кошик тільки свіжі яйця, «Головна тема» провела унікальне розслідування під прикриттям. Журналістка проєкту влаштувалася на птахофабрику і простежила,  що відбувається з яйцями до того, як вони йдуть у продаж. Глядачі побачать, чим можуть бути небезпечні надто чисті яйця, та дізнаються три дієві лайфхаки, як відрізнити свіжий та корисний продукт від простроченого. А ще у програмі розкриють секрет ЗЕЛЕНИХ яєць, і розкажуть, які кури їх несуть.

Окрім того, команда проєкту організувала м’ясну великодню експертизу, в ході якої з’ясувала, що насправді кладуть у дешеві ковбаси, буженину та сосиски, а що - у дорогі, і чи варто за них переплачувати. І знайшла авторок шок-відео із зіпсованими ковбасами, які бачила вся країна, щоб перевірити – чи дійсно це фейк-провокація проти українського виробника.

А в студії ведуча Олена Кот разом з відомим українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенко продегустують найпопулярніші паски, - від 50 до 400 гривень, які цього тижня купуватимуть українці, та розкажуть, яка собівартість кожної, і чи справді найдорожча – найсмачніша.

Також у новому випуску влаштують несподівані експерименти-провокації і перевірять - що робитиме охорона в супермаркетах одразу трьох міст України, де були найгучніші бійки покупців із охоронцями. Як насправді вони повинні поводитися з покупцями? Чи мають право перевіряти ваші сумки і вимагати чеки? І як захистити себе і свої речі в магазині? Покаже скандальне розслідування тижня!

Та, аби дізнатися, де в Україні ризик підчепити кліща найвищий, журналісти «Головної теми» відправились у різні регіони ловити паразитів на живця. А ще один експеримент проєкту продемонструє, чи ефективні проти небезпечних комах спеціальні аерозолі, які нам пропонують в аптеках і супермаркетах.

Наймасштабніші експерименти та несподівані викриття вашої суботи в «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема» з’ясує, як обрати якісні продукти для великоднього кошика 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.04.2021 502
Еще материалы раздела «Афіша»