<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.04.2021 481

Коментуватиме ніч «Оскара»® на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч

У ніч з 25 на 26 квітня о 01:30 телеканал «Україна» покаже ексклюзивну трансляцію 93-ї церемонії вручення найпрестижнішої премії світу «Оскар»®. У прямому ефірі коментуватиме грандіозну подію ведучий програми «Ранок з Україною» і нового тревел-шоу «Всюди люди» Анатолій Анатоліч, а перекладачем-синхроністом стане Сергій Саржевський.

Анатолій Анатоліч – затятий мандрівник, який і сам не раз бував у Лос-Анджелесі, де традиційно проходить церемонія «Оскар»®. Щоправда, цього року вона відбудеться в новому форматі – захід пройде на Юніон-стейшн у середмісті Лос-Анджелеса, з прямим включеннями з кінотеатру «Долбі»® та супутніх майданчиків по всьому світу.

«Дуже пишаюся, що телеканал «Україна» вже вкотре транслює церемонію вручення премії «Оскар»®. І мені бути причетним до цього неймовірно почесно і цікаво, адже я є абсолютним кіноманом і неодноразово був у кінотеатрі «Долбі»® в Лос-Анджелесі. Звичайно, дуже цікаво подивитися, як виглядатиме премія цьогоріч в умовах пандемії. Імовірніше, номінанти будуть включатися зі своїх будинків, разом подивимося, в яких вони будуть вбраннях. Ну і, звичайно, як завжди, дуже цікаво дізнатися, хто ж отримає головні статуетки за найкращу роль, за найкращий фільм, за найкращу режисуру і саундтрек», – говорить Анатолій Анатоліч.

Як повідомлялося раніше, ведучими ночі «Оскара»® на телеканалі «Україна» будуть обличчя програми «Зірковий шлях» Альона Вінницька і зірка гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук. Ексклюзивна трансляція розпочнеться о 01:30. Ведучі познайомлять глядачів зі стрічками-номінантами на «Оскар»®, а журналісти розкриють усі подробиці церемонії: розкажуть про нові правила кінопремії, нестандартну реалізацію церемонії, підготовку до події, тренди і скандали, які її супроводжували.

Цього року за головний «Оскар»® у номінації «Найкращий фільм» змагатимуться вісім кінострічок: «Батько», «Юда і Чорний Месія», «Манк», «Мінар», «Земля кочівників», «Перспективна дівчина», «Звук металу», «Суд над чиказькою сімкою».

У категорії «Найкраща режисура» представлені Томас Вінтенберг («Ще по одній»), Девід Фінчер («Манк»), Хлоя Чжао («Земля кочівників»), Емеральд Феннел («Перспективна дівчина»), Лі Айзек Чун («Мінарі»).

За статуетку в категорії «Найкраща чоловіча роль» поборються актори Різ Ахмед («Звук металу»), Чедвік Боузман («Чорне дно Ма Рейні»), Ентоні Гопкінс («Батько»), Гері Олдман («Манк»), Стівен Юн («Мінарі»).

За першість у номінації «Найкраща жіноча роль» змагатимуться акторки Віола Девіс («Чорне дно Ма Рейні»), Андра Дей («Сполучені Штати проти Біллі Голідей»), Ванесса Кірбі («Фрагменти жінки»), Френсіс Макдорманд («Земля кочівників»), Кері Малліган («Перспективна дівчина»).

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Коментуватиме ніч «Оскара»® на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.04.2021 481
Еще материалы раздела «Афіша»