<
НОВИНИ ДНЯ: Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraphвсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2021 463

Війна на Донбасі: 14 обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Протягом минулої доби, 29 квітня, було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, біля селищ Невельське та Опитне, російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів. У районі населених пунктів Луганське та Павлопіль противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Неподалік Світлодарська та Водяного ворог застосував автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети.

У передмісті Причепилівки окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі селищ Піски, Золоте-4 та Верхньоторецьке збройні формування РФ здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів.

Біля населеного пункту Шуми російські загарбники здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

Неподалік селища Новгородське ворог відкривав вогонь із бойової машини піхоти та ручних протитанкових гранатометів.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку, 30 квітня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Біля Авдіївки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 14 обстрілів, поранений боєць ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
30.04.2021 463
Еще материалы раздела «Україна»