<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.04.2021 630

«Головна тема»: Дивовижний ексклюзив на Великдень – перші кроки хлопця, який все життя був прикутий до ліжка!

Напередодні Великодня, 1 травня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» розкажуть унікальну історію 18-тирічного Володі, який вперше за життя встав на ноги завдяки одному відео, а також здійснять найзаповітнішу мрію хлопчика.

Історія Іванни вражає до сліз. 17 років жінка чекала на диво, і воно сталося! Її син Володя, який все життя нерухомо лежав, раптом – сів, встав і вперше – заговорив! І відбулося це завдяки одному відео, яке мама хлопця побачила по телевізору!

«Головна тема» зробить нове диво для Володі і до свята Великодня втілить його найзаповітнішу мрію, на що не наважився більше ніхто! А також на всю країну покаже дивовижний ексклюзив - перші кроки хлопця, який все життя був прикутий до ліжка!

Окрім того, в програмі влаштують провокаційну перевірку служб доставок на чесність. Журналісти відправлять гаманці з грошима трьома популярними службами доставки і таксі, та з’ясують, чи всі довезуть посилку, не зазіхнувши на її вміст. А ще розкажуть про цинічні схеми крадіжок на пошті, і як повернути свою посилку.

Також за місяць до літа, коли питання «як схуднути швидко й ефективно?» стають все більш актуальними, «Головна тема» ініціювала унікальний експеримент! Протягом місяця шестеро жінок випробують на собі найпопулярніші схеми схуднення, зокрема інтервальне голодування та дробне харчування. Глядачі дізнаються, який режим харчування кращий – не їсти 16 годин чи навпаки – їсти кожні 5 годин, та як можна схуднути швидше, більше і без шкоди для здоров'я.

А, щоб вияснити, де можна вигідно і якісно відремонтувати ноутбук чи смартфон і не натрапити на шахраїв, журналісти влаштували провокацію у квартирі пенсіонерки Олени Борисівни, яка запрошує додому майстрів з оголошень, щоб викрити афериста. Та пішли у таємний рейд майстернями ремонту електроніки. Хто і скільки попросить за ремонт справного телефону? І які уявні поломки йому вигадають? Дивіться викриття, яке врятує вашу техніку і збереже гроші!

У новому випуску проведуть експертизу великоднього напою і перевірять вітчизняне червоне вино за 65 гривень і грузинське за 300, аби дізнатися, чи завжди дорожче означає якісніше, і чи є різниця між українським вином і закордонним. Глядачі стануть свідками унікального експерименту, під час якого троє добровольців різного віку, статі та способу життя упродовж тижня питимуть по 150 грамів червоного сухого, щоб з’ясувати – як вино впливає на імунітет і чи дійсно здатне вберегти від ковіду.

Наймасштабніші експерименти та несподівані викриття вашої суботи в «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: Дивовижний ексклюзив на Великдень – перші кроки хлопця, який все життя був прикутий до ліжка! 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.04.2021 630
Еще материалы раздела «Афіша»