<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
05.05.2021 676

Канал «Україна» став фіналістом премії Promax Europe Awards 2021

Канал «Україна» став номінантом у 2-х категоріях авторитетної міжнародної премії Promax Europe Awards 2021: «Промо-ролик для лайфстайл-програми» та «Залучення знаменитості чи інфлуенсера у соціальних мережах».

Унікальне BACKSHOW про залаштункові таємниці грандіозного шоу «МАСКА», яке транслювали на діджитал-майданчиках каналу, номіновано у категорії «Залучення знаменитості чи інфлуенсера у соціальних мережах» (USE OF CELEBRITY/INFLUENCER/TALENT USING SOCIAL MEDIA).

BACKSHOW стало справжнім проривом у форматі бекстейджу. Це шоу в шоу, головним героєм якого став перший в історії програми таємничий ведучий – Містер Маска. Він познайомив глядачів із проєктом ще до прем’єри, розповів про незвичний формат, правила та познайомив з учасниками. А вже під час шоу відкривав секрети залаштунків.

Хто Містер Маска - було таємницею до самого фіналу. Його обличчя повністю приховував фехтувальний шолом вагою три кілограми, оздоблений камінням, який створила художниця з костюмів Леся Патока. Містер Маска інтригував і захоплював своїми талантами, тому одразу став улюбленцем глядачів, героєм фан-арту, про нього говорили блогери з різних країн. Ролики з Містером Маскою зібрали понад 2 мільйони переглядів у соціальних мережах. Відео BACKSHOW, які виходили під час «МАСКИ», зібрали понад 1,7 мільйонів переглядів на YouTube.

За перемогу проєкт змагатиметься у шістці фіналістів, серед яких кампанії: CARTER & JERRY O'CONNEL IN PORTUGAL, SONY CREATIVE CENTER IBERIA- AXN; THE WALKING CÁDIZ – TEASER, THE WALT DISNEY COMPANY; TIKTOK, JOINT STOCK COMPANY CTC NETWORK; SUPER COVER GIRL - DISNEY+, THE WALT DISNEY COMPANY EUROPE AND AFRICA; THE REAL DUDES, TNT BROADCASTING NETWORK.

Над створенням проєкту працювали: креативна директорка – Дарина Фіалко, продюсерка – Ліза Агапова, ідея – Дарина Фіалко, Андрій Горбатко, зйомка, монтаж – Ілля Прізенко, VFX - Андрій Горбатко, Ведучий (Містер Маска) – Андрій Онищук, дизайнерка – Леся Патока.

Переглянути перший випуск BACKSHOW можна за посиланням: https://cutt.ly/BbjtPaZ

Фіналістом премії у категорії «Промо-ролик для лайфстайл-програми» (LEISURE & LIFESTYLE PROGRAMME SPOTS) стало відео улюбленої програми українців «Зірковий шлях».

У цій категорії також номіновані: LIVE YOUR FULLEST LIFE, BBC STUDIOS EMEA CREATIVE; TLC | ALLES UIT DE KAST, DISCOVERY CREATIVE EMEA PAY TV; BAKE OFF FLANDERS, SBS BELGIUM; CHEF'S TABLE BBQ S1, NETFLIX CREATIVE STUDIO; TRAVELOGUE, FLINT SKALLEN / PERFECT ACCIDENT.

Над втіленням ідей промоційних форматів працювала творча промо-команда телеканалу «Україна»: директорка з маркетингу – Олена Шворяк, креативна продюсерка – Свiтлана Бережна, креативний директор – Роман Шома, арт-директорка – Ірина Євстифеєва, керiвниця служби продюсерiв – Дар’я Голубкова, виконавча продюсерка – Олена Шарова.

Переглянути промо-ролик можна за посиланням: https://cutt.ly/EbjtUEa

Promax EUROPE AWARDS 2021 - це найпрестижніша міжнародна премія, яка присуджується за видатні досягнення в галузі медіа маркетингу, з огляду на всі складові проєктів від промотування і дизайну до брендингу та взаємодії з аудиторією.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» став фіналістом премії Promax Europe Awards 2021 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
05.05.2021 676
Еще материалы раздела «Новини підприємств»