<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
31.05.2021 620

Канал «Україна» став генеральним медіапартнером фільму «Довбуш»

Телеканал «Україна» став генеральним медіапартнером історико-пригодницького екшену «Довбуш» про одного з найвідоміших борців за свободу рідного краю – Олексу Довбуша. Автором ідеї, співавтором сценарію та режисером стрічки є Олесь Санін. Виробництвом фільму займається компанія Pronto Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

c260906-0001

Фільм «Довбуш» – велична кіноісторія про життя, боротьбу і кохання легендарного ватажка опришків, яка розгортається в містичних Карпатах у першій половині  XVIII ст. Стрічка обіцяє стати найбільш видовищною і наймасштабнішою українською кінопрем’єрою року. В рамках партнерства телеканал «Україна» надасть промо та  інформаційну підтримку кінотеатрального релізу фільму. Телевізійна прем’єра стрічки відбудеться на каналі «Україна» наступного року.

«Історії про Олексу Довбуша майже три століття, але й зараз легендарний опришок – один з найвідоміших і найпопулярніших народних героїв в Україні. Його образ – це концентрація одвічних для українців цінностей: волелюбності, відчайдушної хоробрості, жаги справедливості, братерства, кохання. Масштаб постаті народного месника вимагає дійсно величного кінополотна, яким, переконана, стане фільм «Довбуш». Канал «Україна» традиційно підтримує знакові вітчизняні кінопроєкти, наше партнерство дозволить познайомитись з якісним, цікавим і видовищним українським кіно якнайширшій аудиторії. Безперечно «Довбуш» – одна з найбільш очікуваних прем’єр осені, яку ми підтримаємо масштабною промо кампанією», – зазначає Вікторія Корогод, директорка каналу «Україна».

Зйомки фільму відбувались в унікальних природних та історичних локаціях українських Карпат, у місцях, безпосередньо пов’язаних з життям Олекси Довбуша. У червні, після вимушеної перерви, пов’язаної з карантином, зйомки фільму будуть відновлені, а на осінь заплановано вихід стрічки у широкий прокат.

«Довбуш – це наймасштабніший на сьогодні проєкт в історії українського кіно. З цим фільмом ми не йдемо на компроміси, працюємо з найкращими і прагнемо задати найвищу планку якості в усьому. Тож ми раді об’єднати зусилля з найрейтинговішим українським телеканалом, що регулярно підтримує визначні прем’єри українського кіно», – коментує Максим Асадчий, продюсер фільму, генеральний продюсер компанії Pronto Film.

«Наш фільм про українського легендарного опришка Олексу Довбуша. Про те, як народилася і розрослася легенда про карпатського лицаря. Про його силу і кохання, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як любив. Для фільму ми зібрали найкращу кінематографічну команду однодумців з України, Польщі, Канади та США. Для зйомок обрали унікальні природні та історичні локації. Ландшафти, праліси та майже недоторкані сучасністю скелі та урочища, що несуть у собі силу та магію насправді дикої природи й силу вільного духу. Ми відроджували ремесла та реставрували унікальні техніки бою. Вивчали музичну, матеріальну і нематеріальну культуру часу, в якому розгортаються події фільму. І все це для того, щоб розказати неповторну історію боротьби й кохання, яка пережила століття», - розповідає Олесь Санін, режисер фільму.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» став генеральним медіапартнером фільму «Довбуш» 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
31.05.2021 620
Еще материалы раздела «Новини підприємств»