<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
13.12.2021 529

Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній

Телеканал «Україна» увійшов до ТОП-50 найкращих компаній 2021 року в Україні, за версією журналу «Влада та гроші», і отримав звання «Лідер громадської думки».

З-поміж усіх компаній-переможців тематичних рейтингів 2021 року редакція видання обрала п’ятдесят, які, на думку експертного журі, мали суттєвий вплив на розвиток своїх сегментів ринку в контексті інноваційності та інвестицій у нові формати й напрямки роботи, відповідальної корпоративної культури, підтримки суспільно значимих тем і подій.

Визначення кращих у номінації «Лідер громадської думки», де переміг канал «Україна», відбулося шляхом онлайн-голосування на сайті dsnews.ua, де кожен читач мав змогу віддати свій голос за компанію, яка, на його думку, мала найбільший вплив на розвиток економіки України та життя українців.

«Всупереч усім викликам року, що минає, канал «Україна» є каналом №1 для глядачів по всій країні, і ми раді, що наші здобутки відзначають як глядачі, так і експертна спільнота. Ми постійно тримаємо у фокусі всі суспільно важливі теми й події, приміром, реалізували кілька хвиль інформаційно-просвітницької кампанії на підтримку вакцинації. У 2021 році ми впевнено освоїли нову для себе територію – власне виробництво великих праймових шоу. В ефір телеканалу вийшли  два сезони шоу «МАСКА» та перший сезон шоу «Співають всі!». Зараз у роботі нове шоу «Ігри талантів», яке глядачі побачать вже у 2022 році. Ми були єдиними з великих телеканалів, хто зняв власне святкове шоу до 30-річчя Незалежності України. Завдяки нашим ексклюзивним трансляціям Євро-2020 мільйони українських уболівальників змогли у прямому ефірі долучитись до свята європейського футболу та разом з усією країною вболівати за нашу збірну. Ми розпочали освоєння нового для себе виробничого напряму  - розважального кіно для широкої аудиторії: канал став співпродюсером прокатного фільму - родинної комедії «Велика прогулянка. У кіно стрічку можна буде побачити вже 24 лютого. Тож на наступний рік наші плани не менш амбітні», – коментує директорка каналу «Україна» Вікторія Корогод.

Також читацьке та експертне журі рейтингу «ТОП-50 найкращих компаній 2021 року» відзначило відповідальність каналу «Україна» у роботі з персоналом, зокрема, програму вакцинації співробітників та членів їхніх родин, та низку вагомих проєктів з корпоративної соціальної відповідальності, які реалізував канал протягом року. Серед них: освітній діджитал-проєкт до 30-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС «Вартові мирного атома». Мотивуюча зустріч ведучих каналу та героїв шоу «МАСКА» з дітьми, які перебувають на лікуванні у відділенні трансплантації кісткового мозку лікарні «Охматдит». Профорієнтаційні екскурсії на канал для студентів факультетів журналістики та учнів старших класів загальноосвітніх шкіл, зустрічі та майстер-класи ведучих каналу. Партнерські ініціативи на підтримку медіаграмотності, розвитку вітчизняної кіно- і телеіндустрії – партнерство з фільмом за п’єсою Олега Сенцова «Номери»; партнерство з Одеським міжнародним кінофестивалем партнерство з медіа форумом Kyiv Media Week. Запуск низки персоналізованих рубрик в рамках ранкового шоу «Ранок з Україною» – «Поради лікаря Комаровського», «Поради психологині Олени Адамової», «Поради юриста Костянтина Гамкрелідзе» та інші, які виходять на постійній основі.

Рейтинг ТОП-50 найкращих українських компаній покликаний відзначити бізнеси, які у 2021 році, не тільки змогли вистояти в кризових умовах, а й зберегли свої колективи та продовжували виявляти соціальну відповідальність, інноваційність та готовність до змін. У рейтингу представлені провідні компанії українського ринку, що розвиваються за найвищими стандартами сучасного європейського бізнесу.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
13.12.2021 529
Еще материалы раздела «Новини підприємств»