<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
01.12.2021 836

Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»

Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення – нагороду у цій номінації здобув головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.

Церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнської бізнес-премії CABINET BOSS TOP-50 відбулася у Києві. Премія відзначає компанії та людей, завдяки яким створено провідні бренди і проєкти, що завоювали лідерські позиції на українському ринку і сприяють розвитку нашої країни – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Це нагорода всієї команди. Команди, яка зробила вражаючий результат. Команди, яка вивели канал «Україна 24» на лідерські позиції – на перше місце серед усіх новинних каналів, ще й з великим відривом. Команди, яка наблизилась впритул до топ-6 національних каналів. Команди, яка зробила продукт, який з задоволенням дивляться і в Україні – у нас дуже велике охоплення, – і в Європі – у нас уже 30 мільйонів аудиторія, – і дивляться на Близькому Сході, в Сполучених Штатах і в Канаді. Це показник», – прокоментував головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення» 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
01.12.2021 836
Еще материалы раздела «Новини підприємств»