<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.05.2021 889

Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Кришталеві вершини»

У понеділок, 10 травня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 8-серійної картини «Кришталеві вершини» виробництва продакшну IVORY films на замовлення каналу. Нова мелодрама здивує глядачів несподіваними поворотами сюжету, в якому також є елементи детективу і трилера.

Ліза Каменева мріє вступити до художнього училища і займатися тим, що любить найбільше, – малювати. Але батько бачить її майбутнє тільки як продовжувачки сімейної справи. Одного разу Ліза втікає з дому і, рятуючись від хуліганів, знайомиться з Владом, який захищає дівчину. Хлопець приїхав у місто з невеликого села в горах, щоб вступити в економічний ВНЗ. Здається, що на них чекає безхмарне майбутнє, але Лізі і Владу доведеться пережити дуже нелегкі випробування.

Головну роль у новій картині виконала молода акторка Валерія Мельник. Дівчина зізнається: їй близькі життєві орієнтири Лізи. Хоча самій Валерії пощастило більше, ніж її героїні – батьки повністю підтримали її бажання стати акторкою.

«Вони – моя опора по житті. Шалено їх люблю і щаслива, що не дивлячись на те, що вони люди абсолютно не творчих професій, дали мені можливість рухатися в тому напрямку, в якому мені хотілося розвиватися, – зазначає Валерія Мельник. – Ліза мені подобається своєю життєрадісною позицією і умінням дотримуватися обраного курсу, незалежно від тих обставин, які їй підкидає життя. Це, як мені здається, дуже цінна навичка. Їй дуже непросто по житті даються різні цілі, але вона все-таки намагається бути відвертою з собою і робити те, що велить їй серце».

Зйомки фільму проходили в Києві і в Карпатах. На висоті 1800 метрів, далеко від цивілізації, героям належить позбутися зацикленості на помилкових ідеалах і примарних вершинах, каже режисер і автор сценарію картини Альона Райнер. Саме зйомки в горах виявилися для кіношників справжнім викликом.

«Найскладнішими були всі ті сцени, які знімали на вулиці при мінус 20 градусів, – сміється Слава Красовська, яка зіграла молоду мачуху Лізи. – Ти не дуже тепло одягнений, а потрібно примудритися вимовити всі слова, при тому що губи відмерзають. Я це завжди називаю: «Хотіла бути артисткою – маєш».

Також у фільмі глядачі побачать акторів Гаврила Федотова, Олександра Нікітіна, Гліба Михайличенка, Віктора Жданова, Віталія Салія, Ніну Набоку, Андрія Самініна, Інну Капінос, Ігоря Денисова.

Оператори-постановники – Артем Васильєв і Олександр Шилов. Продюсери: Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Кришталеві вершини» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.05.2021 889
Еще материалы раздела «Афіша»