<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країнувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
11.05.2021 284

Онлайн-школа англійської мови EnglishDom: бездоганні умови для навчання

Рівень конкурентоспроможності на ринку праці, потенціал у розвитку кар'єри та бізнесу базуються на багатьох факторах. Але є і обов'язкові умови, характерні для всіх напрямків діяльності. До переліку таких факторів належить вільне володіння англійською мовою.

6143f41d2b733b675d199c2c6b2328a6

Навчатися не пізно у будь-якому віці. Досвідчені педагоги-лінгвісти впевнені, що переважна більшість людей здатні засвоювати базові навички спілкування на іноземній мові та розвивати їх. Для успіху потрібні лише бажання та кваліфіковані вчителі.

Як вивчити англійську мову у вільний від роботи час

Потужна мотивація — базова умова успіху. Але вона швидко зникає при самостійному вивченні без допомоги досвідченого педагога. Більшість дорослих людей не мають можливості покинути роботу і знову сісти на студентську лаву. Вони змушені поєднувати навчання з працею та виконанням багатьох щоденних справ.

Для таких людей створена онлайн-школа англійської мови EnglishDom. Тут навчання проводиться по скайпу. Учні можуть вибрати зручний графік занять з урахуванням будь-яких особливостей денного розпорядку.

Інноваційні підходи до вивчення англійської мови

EnglishDom пропонує кілька форматів:

  • індивідуальні онлайн-уроки з локальним викладачем чи носієм англійської мови;
  • учні отримують можливість працювати самостійно з цифровим підручником. До їх послуг словник, вправи з аудіювання, граматики, тренування письма. Матеріали доступні цілодобово;
  • мобільний додаток. За його допомогою можна навчатися у будь-якому місці, використовуючи кожну вільну хвилину, підтримувати зв'язок із викладачем та куратором, керувати розкладом занять;
  • розмовний клуб. Живе спілкування — єдиний спосіб подолання мовного бар'єру.

Платформа пропонує курси для будь-якого рівня володіння англійського та мети. Тут можна підготуватися до іспитів, подорожі чи роботи за кордоном, розвинути мовні навички чи словниковий запас, пов'язаний із певною спеціалізацією.

Кваліфіковані викладачі та індивідуальний підхід

Кожен слухач курсу працює з персональним куратором. Ця людина формує розклад занять, слідкує за прогресом у навчанні. За потреби куратор змінить програму курсу. Індивідуальний підхід та постійний контроль — важливі складові успіху в навчанні.

Тут працюють кваліфіковані та досвідчені викладачі. Творчий підхід та прогресивні методики викладання отримують високі оцінки учнів. Вагома перевага — можливість спілкуватися з носіями мови. Скористайтеся послугами онлайн-школи. В EnglishDom створені ідеальні умови для вивчення англійської мови.

Оценка материала:

5.00 / 1
Онлайн-школа англійської мови EnglishDom: бездоганні умови для навчання 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
11.05.2021 284
Еще материалы раздела «Інше»