<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.05.2021 656

У «Ранку з Україною» розповіли, як навести лад на балконі та зробити з нього окрему затишну кімнату

Погодьтеся, на балконі можна знайти все! Адже саме там ми зберігаємо те, чим не користуємося, або ті речі, для яких немає вільного місця в квартирі. Та насправді на балконі можна зробити зону для відпочинку або навіть робочий кабінет. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, як правильно організувати простір на маленькому балконі.

Балкон – місце, куди хочеться вранці вийти та випити кави, насолодитись чудовим краєвидом і почути спів пташок. Але зазвичай саме тут ми тримаємо ті речі, які не вміщаються в шафі, тому місце для релаксу перетворюється на ще одну зону для зберігання.

«Я б рекомендувала розпочати прибирання балкону з розхламлення – потрібно позбутися речей, які вам більше не потрібні. Якщо ви звикли сушити речі на сушарці, розміщеній у цій зоні, я б  порадила її прибрати і встановити таку систему, як підвісна сушарка. Її можна піднімати і опускати за необхідністю вішати одяг», – коментує організаторка простору Дана Кондревич у програмі «Ранок з Україною».

Якщо ж ви мрієте створити робочу зону та зону відпочинку на балконі, слід звільнити місце для стола або розчистити стіл, якщо він вже стоїть.

«Перш ніж ви приступите до організації вашої робочої зони, я раджу звернути увагу на  універсальний органайзер у вигляді полички, його можна використовувати, як зону бібліотеки. Кімнатні квіти краще розмістити на стіні, для цього потрібно прикріпити полички. Або ж використати той самий універсальний органайзер-поличку. Його плюси у тому, що він використовується у приміщеннях, де є багато простору по вертикалі, а ще такі полички можна поставити одну на одну», – розповіла експерт.

Таким чином маленький балкон стане набагато просторішим. А замість гаража для непотрібних речей у нас з’явиться робоча зона і місце, де можна випити смачної кави.

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» розповіли, як навести лад на балконі та зробити з нього окрему затишну кімнату 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.05.2021 656
Еще материалы раздела «Суспільство»