<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.05.2021 474

У «Головній темі» з’ясують, як збільшити пенсійні виплати і добитися грошової компенсації

В суботу, 29 травня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» на каналі «Україна» з’ясують, як пенсіонерам, що отримують копійки, маючи за плечима величезний стаж, добитися від держави належних виплат, а також розкажуть, кому цього року уріжуть соцзабезпечення.

Коли Василю та Галині – колишнім співробітникам колгоспу на Тернопільщині, прийшов час виходити на пенсію, виявилося, що книжки обліку праці та заробітної плати після розформування підприємства зникли. Через це їм відмовили у виході на пенсію. Мовляв, стажу не вистачає! І таких як Василь і Галина аж 120 людей – майже все село. Здавалося б, ситуація патова. Але селяни не лише вибороли свою пенсію, а й отримали грошову компенсацію. Та як їм це вдалося?

«Головна тема» розкаже історії унікальних українських пенсіонерів, які змусили державу платити їм більше! Глядачі дізнаються, як збільшити виплату і отримувати гідну пенсію, що зробити, аби ваш стаж при оформленні пенсії не вкрали, а також – у кого цього року відберуть частину виплат, а кого з пенсіонерів чекає надбавка з 1 липня.

Також під час стрімкого зростання безробіття в країні, в програмі влаштують всеукраїнський рейд-експеримент з пошуку роботи за участі 6 добровольців, які втратили джерело заробітку під час карантину. Разом з ними команда проєкту шукатиме місце для працевлаштування в різних куточках України, щоб перевірити, яку роботу реально знайти зараз у великих містах і маленьких райцентрах – без освоєння нових професій, які вакансії зараз пропонують чоловікам, а які жінкам, і скільки платять за один день на СТО, в ресторані і фітнес-центрі.

Та, аби з’ясувати, який варіант кращий та вигідніший для забезпечення добробуту у будинку - ОСББ, приватний домоправитель чи старий ЖЕК, журналісти програми проведуть провокаційне комунальне змагання. Домоправителів різних багатоповерхівок оцінять за чотирма критеріями: чистотою і станом подвір’я, ремонтом і освітленням під’їздів, справністю ліфтів та якістю гарячої води, а ще влаштують нічні диверсії, щоб перевірити, як швидко вони приведуть у порядок дім та відчистять його від сміття.

У новому випуску здійснять ексклюзивну експертизу модних низькокалорійних харчів: фітнес-ковбаси, майонезу, сиру та знежиреного морозива без цукру, та порівняють їх зі звичайними аналогами. Де насправді більше жиру та калорій? Як фітнес-продукти впливають на вагу і здоров‘я? І яке морозиво допомагає схуднути? Покажуть у проєкті наймасштабніших експериментів та несподіваних викриттів – «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Головній темі» з’ясують, як збільшити пенсійні виплати і добитися грошової компенсації 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.05.2021 474
Еще материалы раздела «Афіша»