<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
08.06.2021 318

Безсумнівні переваги Rollerblade на думку фахівців магазину Rollerlan

Якщо у розпорядженні є ролики Rollerblade, то ви обов'язково зможете отримати максимальне задоволення від катання. Продукція цього бренду постійно отримує схвальні відгуки не лише від новачків, але й від професіоналів. Навіть найбільш прискіпливі спортсмени знаходять в лінійці товарів те, що їм підходить. Але є нюанс. Щоб купити фірмові ковзани, потрібно витратити набагато більше, ніж на продукцію від менш розкручених брендів. Наскільки відповідають витрати та якість, яку отримує спортсмен? Ми вирішили розібратися і залучили до процесу аналізу роликів консультантів інтернет-магазину Rollerland, адже, хто може краще знати особливості моделей, ніж ті, хто їх щодня продає?!

Чому варто обрати роликові ковзани Rollerblade?

За сорок років роботи на ринку створена братами Олсон компанія з виготовлення ковзанів та екіпіровки стала одним із стабільних лідерів, при цьому продовжує вдосконалюватися. Замовникам в Києві й інших містах, а також країнах, пропонуються десятки серій, кожна з яких демонструє еволюцію бренду в створенні ковзанів для дорослих і дітей. Основне, що робить їх затребуваними:

- поєднання маневреності та стійкості;

- щільне прилягання до стопи й відмінна фіксація навіть під час виконання складних трюків;

- використання інноваційних матеріалів, зокрема, щільного поліуретану;

- встановлення композитних рам, що відрізняються міцністю і невеликою вагою, що зменшує навантаження на ногу;

- стильний та оригінальний дизайн з урахуванням актуальних тенденцій роликового спорту;

- безпечне гальмування завдяки системі АВТ;

- відмінне зчеплення з дорожнім покриттям.

Як не купити підробку?

Бажання придбати собі або дитині Rollerblade ролики є в Україні у багатьох, і пропозицій від продавців більш ніж достатньо. Але лише частина покупців отримує дійсно фірмову продукцію. Іншим дістаються хороші (або не дуже) підробки, створені нашвидкуруч китайськими компаніями. Досить один раз побачити поруч оригінал та копію, щоб зрозуміти, наскільки вони різні - інші матеріали, конструктивні особливості, зручність, якість фіксації і т.д. Все це впливає не тільки на зовнішній вигляд, але й на безпеку та швидкість навчання, до того ж, який сенс купувати ковзани, які в кращому випадку витримають один сезон?

 123_0806.2021_1

Найпростіший спосіб отримати першокласний товар - скористатися послугами магазину, який має статус офіційного дилера популярного виробника. Наприклад, у разі співпраці з Rollerland ви можете не сумніватися в тому, що замовлені з доставкою по Україні ролики дійсно зроблені на одній з фабрик компанії Rollerblade. Про це буде свідчити візуальна ідентичність з фото з каталогу, а також офіційна гарантія.

Оценка материала:

5.00 / 1
Безсумнівні переваги Rollerblade на думку фахівців магазину Rollerlan 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
08.06.2021 318
Еще материалы раздела «Інше»