<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
16.06.2021 477

Війна на Донбасі: шість обстрілів, без втрат

За минулу добу, 15 червня, на Донбасі зафіксовано 6 обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил. Втрат серед ЗСУ немає.

Як повідомили у пресслужбі ООС, біля Новгородського найманці відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

В районі н.п. Південне ворог застосовував протитанковий ракетний комплекс. Поблизу Невельського найманці здійснювали обстріли з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У напрямку Новотошківського противник обстрілював українських військових з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Біля Пісків ворог вів обстріли зі стрілецької зброї.

Крім того, в Луганській області зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-3М" з перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно придушили засобами РЕБ.

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали.

Поблизу Авдіївки найманці обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік селища Зайцеве ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: шість обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
16.06.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»