<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.06.2021 620

«Ранок з Україною»: психологиня дала поради, як діяти, якщо ваш чоловік не хоче одружуватись

Психологиня і коуч Олена Адамова у рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіла, як діяти, якщо чоловік не робить жодних кроків до узаконення стосунків.

Фахівець зазначає: у парі чоловіки і жінки мають різне ставлення до обов’язків і статусу. Проте до офіційного одруження жінка не повинна собі брехати і мати марні сподівання.

Є два питання, які треба поставити собі та партнеру:

-           питання собі: «Навіщо мені заміж?» Дайте собі чесну відповідь: вам потрібна обручка, сукня, штамп у паспорті чи треба задовольнити родичів, які постійно питають: «Коли?» Раджу піти у салон і зробити весільну фотосесію. Можливо, вашого чоловіка бентежить те, що ви хочете надто пишне весілля, бо він хоче вкласти гроші у більш потрібні речі? Чоловіки до таких речей ставляться по-іншому і не кожен хоче тратити піврічний дохід родини за один день.

-           питання чоловіку: «Чому ти не одружуєшся зі мною?» Повірте, він відповість правду. Якщо він уникає цієї правди, запитайте себе, чи дійсно ви хочете заміж за чоловіка, який не готовий взяти на себе соціальну відповідальність за вас і публічно назвати вас своєю дружиною? А якщо він боїться весілля, натомість не проти подарувати вам своє прізвище – одягайте джинси, футболку, фату і йдіть з паспортами до РАЦСу.

«Щоб вдало вийти заміж, потрібно насамперед вийти заміж за себе – стати тією особистістю, з якою захочеться одружитись. І єдиною причиною для весілля має бути кохання, а не штамп у паспорті. Не змінюйте поняття і не ламайте собі кайф», – радить Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: психологиня дала поради, як діяти, якщо ваш чоловік не хоче одружуватись 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.06.2021 620
Еще материалы раздела «Суспільство»