<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.07.2021 484

«Головна тема»: Із атракціону до лікарні – на чому цього літа безпечно кататися?

В суботу, 17 липня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують всеукраїнський рейд парками розваг, аби з’ясувати, на яких атракціонах можна кататися без загроз для життя, та хто і як там стежить за вашою безпекою.

Під час святкування Дня міста в курортному Білгороді-Дністровському 41-річний батько трьох дітей Микола вирішив покататися на екстрим-каруселі пересувного парку атракціонів. І щойно він піднявся на найвищу точку, як втратив пасок безпеки і випав… І від таких ситуацій нині ніхто не застрахований – цього літа по всій Україні ламаються та падають атракціони!

«Головна тема» організувала ексклюзивний рейд парками розваг Одеси, Затоки та Києва, аби перевірити, ХТО і ЯК пильнує там нашу безпеку. А, щоб з’ясувати, де до каруселей допускають тих, хто напідпитку, команда проєкту влаштувала несподівану «п’яну» провокацію. Глядачі побачать, чи дозволять актору, що за легендою був нетверезим і до того ж із пляшкою алкоголю в руках, покататися там, де в такому стані це категорично заборонено, та чи пустять відвідувача напідпитку в найбільший та найсучасніший столичний парк розваг.

Окрім того, журналісти відправились у рейд рибними місцями для перевірки умов, в яких продають сушену, в’ялену та копчену рибу українцям. Адже лише за цей рік через ботулізм, який найчастіше виявляють у рибі, вже отруїлися 45 українців, шестеро з яких померли. Так, герой програми В’ячеслав після споживання в’яленого ляща опинився в реанімації і більше двох тижнів боровся за життя. Аби попередити загрозу небезпечного отруєння, популярний літній делікатес віддадуть на лабораторну експертизу, і дізнаються, яку рибу купувати безпечно, а яку токсично.

У новому випуску розкажуть про нові правила блокування рахунків на картках навіть за мізерний борг у кілька гривень за несплачений штраф, комуналку чи кредити, які держава ввела з квітня цього року. І вияснять, хто і чому «повісив» на героїню проєкту Вікторію борг, за який вже був сплачений штраф, та спробують домогтися справедливості у цій справі. А ще дадуть поради, де і як можна швидко перевірити всі ваші борги і що потрібно робити, якщо і ваші картки ніяк не розблоковують попри всі сплачені борги.

Також на глядачів чекає продовження тревел-детективу «Головної теми» – «Уся правда з Туреччини»! У третьому, найнесподіванішому епізоді, журналісти програми влаштуються на роботу закордоном і перевірять, які вакансії чекають українців на турецькому узбережжі у розпал сезону, де їх шукати, і головне – скільки можна заробити і за яку роботу платять найбільше. Усі почують відверті зізнання тих, хто вирішив працювати не вдома, в Україні, а на морському курорті!

Не пропустіть наймасштабніші експерименти та несподівані викриття – в «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: Із атракціону до лікарні – на чому цього літа безпечно кататися? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.07.2021 484
Еще материалы раздела «Афіша»