<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Бізнес
Економіка
21.07.2021 516

Найглибша криза в історії туризму: кількість міжнародних мандрівників знизилась на 85%

Число туристів, які виїжджають за кордон, у період з початку поточного року, знизилось на 85% відповідно до показників за аналогічний період у 2019 році. У Всесвітній туристичній організації ООН (UNWTO) переконані у тому, що сьогодні туризм переживає найглибшу кризу у своїй історії.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Hospitality Net.

"У період з січня по травень кількість прибуттів міжнародних туристів було на 85% нижче, ніж у 2019 році (і на 65% нижче, ніж у 2020 році)", - відзначає пресслужба UNWTO.

Зокрема, поява нових штамів коронавірусу, а також регулярне введення обмежень через пандемію захворювання й надалі шкодять розвитку міжнародного туризму.

Згідно з даними UNWTO, протягом поточного року було зафіксовано на 147 млн менше міжнародних прибуттів, ніж за аналогічний період 2020 року й на 460 млн менше, ніж у 2019 році до початку пандемії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найглибша криза в історії туризму: кількість міжнародних мандрівників знизилась на 85% 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
21.07.2021 516
Еще материалы раздела «Економіка»