<
НОВИНИ ДНЯ: Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.07.2021 463

У «Головній темі» викриють нелегальні пансіонати: за що стареньких прив’язують до ліжок?

У суботу, 24 липня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть подвійне розслідування під прикриттям та виявлять, як у платних будинках для літніх людей знущаються над старенькими.

Пенсіонерка Тіна Антуф’єва – колишня перукарка, але вже 5 років – акторка. У 62 роки вона знімається в рекламі, фільмах та серіалах! Попри насичене життя, жінка вже замислюється: а хто дбатиме про неї, коли працювати вона не зможе. Адже пані Тіна – самотня, дітей не має. Саме тому пенсіонерка погодилася взяти участь в експерименті і на собі перевірити, як це – жити в українських пансіонатах для літніх людей. Як там пильнують, чим годують, чи безпечно там, і скільки за це треба платити – покажуть у випуску. А також, викриють приголомшливі подробиці: ким виявиться власниця одного з таких пансіонатів, що стареньким підсипають у їжу, та чому їх прив’язують до ліжок – хто і навіщо це робить за 500 грн на день?

Окрім викриття нелегальних пансіонатів, у випуску «Головна тема. Перезавантаження» – не одна, а одразу 5 найбільш несподіваних, гострих і трендових тем цієї суботи! Як виявилося, кожен п’ятий, хто перехворів на covid-19, страждає на безсоння! У програмі з’ясують, як перемогти нове для людства явище – короносомнію. Добровольці проєкту перевірять топ-5 методів боротьби з порушенням сну та визначать, що реально допомагає заснути. А також, лікар сомнолог розкриє головне правило здорового сну.

Глядачі дізнаються всю правду про супер-фрукт, супер-їжу, супер-засіб для схуднення – авокадо! Ним завалені полиці магазинів, а коштує інколи дешевше за українські фрукти. Але чи однаково корисне авокадо за 50 гривень, і, до прикладу, за 80, чи навіть найдешевше – за 15? Експерт з якості харчових продуктів пояснить, яким має бути на вигляд стигле і якісне авокадо, чи справді дорожче – завжди смачніше, а тверде – значить погане. У випуску розкажуть, чому такі популярні екзотичні фрукти, як банан, папайю та авокадо досі мало вирощують на українських чорноземах.

До «Головної теми» звернулись мешканці полтавської багатоповерхівки з незвичним проханням – врятувати їх від масажного салону. Цілодобове паломництво незнайомих чоловіків, недвозначні зойки, а ще скандали, погрози і навіть стрілянина! І таких притонів – сотні по всій країні. В одних будинках їх маскують під масажні салони, в інших – під хостели, а в деяких – влаштовують борделі просто у квартирах. Команда проєкту не лише проведе ризиковане розслідування, а й влаштує справжню облаву! А ще, дадуть поради, як позбутися небезпечного борделю, якщо правоохоронці та чиновники ніяк не реагують.

У програмі розглянуть один із альтернативних способів, як уберегтися від непроханого сусідства – переїзд в приватний будинок. Власне подвір’я замість галасу, виду на чужі балкони та машини навколо – в Україні зростає тренд на заміське життя. У випуску порахують, що насправді вигідніше: побудувати дім з нуля, придбати готовий будинок без ремонту, чи все ж таки зібрати на квартиру? Врахують всі нюанси – від витрат на ремонт до комуналки. А ще, покажуть, де і які будинки в Україні продають за 30, 20 і навіть 15 тисяч гривень!

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Головній темі» викриють нелегальні пансіонати: за що стареньких прив’язують до ліжок? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.07.2021 463
Еще материалы раздела «Афіша»