<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2021 776

Ведучий «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч забрав новонародженого сина і дружину з пологового

Ведучий програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Анатолій Анатоліч завітав у пологовий будинок, щоб забрати дружину Юлу і новонародженого сина Ніла додому. В ефірі каналу «Україна» молоді батьки поділились своїми емоціями і розповіли, чи готові стати батьками вчетверте.

Популярний телеведучий Анатолій Анатоліч разом із доньками Лолітою й Алісою приїхали до пологового будинку. Побачивши родину, дружина Анатолія Анатоліча Юла не втримала сліз:

«Я розумію, що такі моменти більше ніколи не повторяться в моєму житті. Це точно моя остання дитина, не знаю, як у чоловіка (сміється). Тому я кожну мить зараз переживаю, як востаннє, бо діти так швидко ростуть», – поділилась дружина Анатолія Анатоліча Юла у програмі «Ранок з Україною».

Проте сам ведучий каналу «Україна» зупинятись на досягнутому не збирається і припускає, що у Ніла може бути молодша сестричка або братик:

«На сьогодні це наша остання дитина, а от що буде далі – подивимось. Поки всю увагу приділятимемо нашим дітям. Вже навіть задумались про те, щоб у серпні поїхати на відпочинок. Але точно не за кордон, а кудись в Україні. Влаштуємо першу мандрівку малечі», – прокоментував Анатолій Анатоліч.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч забрав новонародженого сина і дружину з пологового 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2021 776
Еще материалы раздела «Суспільство»