<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Бізнес
Технології
14.08.2021 453

Facebook впроваджує наскрізне шифрування для дзвінків в Messenger

Корпорація Facebook розгорнула наскрізне шифрування для голосових і відеодзвінків у Messenger. Таким чином комунікаційна платформа отримала ще один рівень конфіденційності.

Про це повідомляє Reuters.

В сервісах WhatsApp і Messenger Facebook наразі вже є наскрізне шифрування особистих текстових повідомлень, що відправляються користувачами. Тепер шифрування буде застосовуватися до всіх видів комунікації на платформі.

“Ми почнемо обмежений тест з дорослими в деяких країнах, що дозволить їм обмінюватися повідомленнями з наскрізним шифруванням і здійснювати приватні дзвінки в Instagram”, - йдеться в повідомленні Facebook.

У ньому також наголошується,що функція безпеки також буде протестована в найближчі тижні в групових чатах Messenger.

Оценка материала:

5.00 / 1
Facebook впроваджує наскрізне шифрування для дзвінків в Messenger 5.00 5 1
Бізнес / Технології
14.08.2021 453
Еще материалы раздела «Технології»