<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
26.08.2021 477

YouTube зачистили від дезінформації про коронавірус

З лютого 2020 року YouTube видалив мільйон відео, які містили небезпечну дезінформацію про COVID-19.

Про це поінформував директор з продуктів YouTube Ніл Махон, повідомляє Engadget.

«Дезінформація перемістилася з маргінального напряму в основний… Тепер вона проникає в усі аспекти суспільства, іноді прориваючись крізь співтовариства із блискавичною швидкістю», — зауважив Махон.

За його словами, усунення дезінформації – лише один з аспектів підходу компанії. YouTube також працює над «збором інформації з надійних джерел і скороченням поширення відео зі шкідливою дезінформацією».

Водночас він наголосив, що «поганий контент» становить лише невеликий відсоток контенту YouTube в цілому.

«Поганий контент становить лише крихітний відсоток від мільярдів відео на YouTube (близько 0,16−0,18% від загальної кількості переглядів виявляється контентом, що порушує наші правила)», — підкреслив Махон.

Він додав, що YouTube видаляє майже 10 мільйонів відео щоквартально, «більшість з яких не набирає навіть 10 переглядів».

Оценка материала:

5.00 / 1
YouTube зачистили від дезінформації про коронавірус 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
26.08.2021 477
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»