<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
31.08.2021 679

ПриватБанк завершив процедуру вручення ізраїльського позову Коломойському

Державний ПриватБанк завершив процедуру вручення ізраїльського позову ексвласникам банку Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову, а також їхній довіреній особі – В'ячеславу Карташову. Про це йдеться в повідомленні пресслужби фінустанови.  

dLM5I5fqwAWa_31.08.21

"Банк зобов'язаний п'ять разів опублікувати повідомлення про вручення за кожним з відповідачів. Зараз цю вимогу виконано завдяки опублікуванню 26 серпня 2021 року останніх повідомлень про вручення за кожним з відповідачів у випуску газети "Голос України", – пояснили в ПриватБанку.

П'ять публікацій повідомлень про вручення зобов'язують відповідачів протягом 60 днів подати відгук з моменту останньої публікації – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Суть справи

18 серпня ПриватБанк повідомив про намір вручити позов колишньому голові Дніпропетровської ОДА. Саме тоді було опубліковано відповідне повідомлення в газеті "Голос України".

Державний банк звернувся до ізраїльського Окружного суду в Тель-Авів-Яффа з позовом:

  • про шахрайські дії;
  • про незаконне привласнення коштів;
  • про відмивання коштів.

У період з 2007 по 2011 роки щонайменше 600 мільйонів доларів (близько 16,5 мільярда гривень) були незаконно виведені з банку і розміщені на банківському рахунку в "Ізраїльському Банку Дисконт".

Нагадаємо, раніше США ввели санкції стосовно Коломойського. Американці підозрюють, що, захищаючи Дніпропетровщину від агресії Росії в 2014-му, бізнесмен не встояв перед спокусою скористатися становищем топчиновника в особистих інтересах.

Президент Володимир Зеленський на великій пресконференції відмовився відповісти однозначно, чи будуть введені санкції стосовно Коломойського.

Оценка материала:

5.00 / 1
ПриватБанк завершив процедуру вручення ізраїльського позову Коломойському 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
31.08.2021 679
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»