<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Бізнес
Технології
07.09.2021 760

Ілон Маск зустрівся з онуком і правнуком Сергія Корольова

Засновник американської компанії SpaceX Ілон Маск провів зустріч із рідними вченого і конструктора, основоположника практичної космонавтики Сергія Корольова.

1630884768-459_07.09.21

Про це у Фейсбуку повідомляє Національний музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова, передає Укрінформ.

«Андрій та Павло Корольови, онук та правнук Сергія Павловича, зустрілися з Ілоном Маском», - ідеться в дописі.

Уточнюється, що зустріч відбулася 3 вересня.

У музеї зазначають, що враженнями від зустрічі Андрій Корольов поділився в соцмережах.

«Неймовірно вдячні Ілону Маску за запрошення, гостинність і незабутню майже годинну особисту зустріч. Слова нашої подяки команді Ілона за вражаючу екскурсію по SpaceX і можливість побачити на власні очі як складають двигуни, ракети та CrewDragon. Продовжуйте рухати світ вперед, містере Маску!» - написав онук видатного конструктора.

Як відомо, Сергій Корольов народився 1907 року в Житомирі. Він став головним конструктором перших ракет-носіїв, штучних супутників Землі, пілотованих космічних кораблів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ілон Маск зустрівся з онуком і правнуком Сергія Корольова 5.00 5 1
Бізнес / Технології
07.09.2021 760
Еще материалы раздела «Технології»