<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
20.09.2021 173

Піцерія в Хмельницькому з безкоштовною доставкою та вигідними акціями – Monopizza

Коли потрібно замовити піцу Хмельницький, зверніть увагу на заклад Monopizza. Тут досить непоганий вибір страв, цікаві рецепти та гарна якість обслуговування. Про піцерію говорять багато, здебільшого про новий ресторан знаходяться позитивні відгуки. Отже, давайте розглянемо його особливості більше ретельно.

Меню Monopizza

Розгляд кожного закладу клієнти починають з меню, яке запропоновано кухарями. Monopizza працює з італійською піцою та пропонує до уваги гостей декілька страв за рецептами цієї країни:

1. Піца – різноманітна та смачна. Неперевершені рецепти допомагають отримувати справжню насолоду від споживання таких страв. Тут можуть бути м'ясні та сирні види, варіанти з ананасом, різні цікавинки, як піца козацька з додаванням солоних огірків та наданням страв аутентичного смаку.

2. Салати – чудові рецепти найкращих салатів, які стануть прикрасою будь-якого столу.

3. Фокача – закуски по-італійськи. Чому б не  познайомитися з новими смаками, тим більше, що вони будуть розкриватися чудово. Фокача чимось схожа на піцу, бо додатками можна змінювати їх основний смак. Але замість тіста використовують хрусткі хлібини.

4. Десерти – їх готують за власними рецептами, тому вони мають неперевершений смак.

Сервіс ресторану

Найкращі рецепти не будуть цікавити клієнтів, якщо ресторан не в змозі забезпечити високу якість сервісу. Тому увагу приділяють не тільки вибору страв до меню, але й якості роботи закладу. У Monopizza з цим все продумано:

1. Свіжі продукти – усі страви готують тільки після того, як у ресторані отримують замовлення. Тут немає напівфабрикатів, не роблять заготовки для швидкості. Усе починають робити з нуля. А швидкість забезпечує професійність кухарів та сучасне обладнання.

2. Швидкі кур’єри – доставка максимально оперативна. Звичайно вона займає десь близько 30 хвилин, але в залежності від відстані та ситуації на дорогах може відрізнятися.

3. Якісне пакування – воно дозволяє зберегти температуру страви, навіть якщо доставка відбувається у морозний день. Спеціальні захисні плівки, фольга та товсті коробки допомагають доставки усі страви ще гарячими та готовими для вживання.

4. Акції та бонуси – цікаві пропозиції додають їжі привабливості, бо вони допомагають непогано заощадити без втрати якості страв. Варіантів знижок багато, вони регулярно оновлюються, отже клієнти можуть кожен раз обирати щось нове.

beautiful-tasty-hot-vedge-pizza-video-design-template-7459ff39132f512cc92b5cebb6b81d3e_screen

Monopizza – чудовий заклад, який повністю відповідає сучасним потребам клієнтів. Тут смачно, досить якісно та недорого. Особливо привертають увагу акційні страви. До усіх переваг потрібно додати швидку та безкоштовну доставку, яка також є чудовим бонусом для всіх, хто любить замовляти страви за адресою.

Обирайте Монопіца та насолоджуйтеся якісною їжею за італійськими рецептами.



Оценка материала:

5.00 / 1
Піцерія в Хмельницькому з безкоштовною доставкою та вигідними акціями – Monopizza 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
20.09.2021 173
Еще материалы раздела «Інше»