<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
20.09.2021 1017

Ексклюзив «Зіркового шляху»: Екс-продюсер Джамали розповів подробиці їхнього розриву

Продюсер Ігор Тарнопольський у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, прокоментував припинення співпраці зі співачкою Джамалою.

Співачка Джамала розірвала стосунки з продюсером Ігорем Тарнопольським після 11 років співпраці. Про те, що їхні творчі шляхи розійшлися, стало відомо після того, як кліпи співачки зникли з ютубу.

«З 1 червня я не співпрацюю з Джамалою. Це було її рішення, вона озвучила мені його на особистій зустрічі, для мене це було несподіваною ситуацією, тому що ми, весь час перебуваючи в роботі, розробляємо плани, у нас працює команда», - говорить продюсер на телеканалі «Україна».

Що стало причиною раптового розриву творчих стосунків Ігор не знає. Утім, каже, вони працюють над тим, аби розділити права на пісні співачки. Сама ж Джамала не коментує ситуацію. Цікаво, що це вже не перший скандальний розрив. У 2010-му артистка несподівано завершила роботу з продюсеркою Оленою Коляденко. Як писали журналісти, посилаючись на близьке оточення співачки, після перемоги на «Новій хвилі» у 2009 році, Джамала начебто стала зверхньо поводитися з Оленою та відмовлялась співати запропонований нею репертуар.

«Як і в будь-якому розлучення, обидві сторони десь незадоволені тим, як це було, і люди не збираються для того, щоб розходитися», - прокоментував продюсер.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Екс-продюсер Джамали розповів подробиці їхнього розриву 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
20.09.2021 1017
Еще материалы раздела «Дозвілля»