<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
22.09.2021 12827

Як вигідно придбати хостінг в Україні

Хостінг являє собою послугу по наданню ресурсів для розміщення інформації на сервері, який має безперебійний доступ до мережі інтернет. Він використовується тоді, коли користувачу необхідно розмістити свій сайт, інтернет-магазин чи інший проект, забезпечити до нього доступ, збільшити відвідуваність сайту, надійно захистити дані.

internet_500_3

Купити хостінг в Україні можна на сайті. Тут запропоновано безліч варіантів, серед яких можна підібрати оптимальний залежно від особливостей вашого інтернет-проекту. Крім того, при купівлі хостінгу пропонується домен у подарунок, що також може зацікавити потенційного клієнта. Компанія пропонує різні тарифи на купівлю хостінга, починаючи з надання місця 7,5 Гб при кількості п'яти доменів, закінчуючи наданням місця 180 Гб та безлімітною кількістю доменів. На сайті можна ознайомитися з усіма пропозиціями з докладним описом можливостей та характеристик тарифів, з вартістю кожної пропозиції.

Кожен тариф передбачає наступні можливості:

  • активація послуги до п'яти хвилин;
  • один домен у подарунок;
  • підтримка популярних CMS;
  • можливість замовлення додаткових опцій.

Компанія надає якісні послуги, про що свідчить більше десяти тисяч сайтів на обслуговуванні. Всі сервери розміщені на власному потужному дата-центрі. Це забезпечує необхідну швидкість обробки та передавання даних, надійне збереження та захищеність інформації, максимальну швидкість загруження інформації. Цілодобова служба технічної підтримки допоможе вам оперативно вирішити будь-яку проблему. Для роботи використовується найсучасніше та потужне обладнання, яке дозволяє задовільнити потреби будь-якого клієнта, розмістити будь-який інтернет-проект з подальшим супроводженням його розвитку та розширення. Робота компанії постійно вдосконалюється, а також збільшуються можливості, ефективність функціонування кожного серверу.

Для того щоб придбати хостинг, зв'яжіться з менеджером компанії, який допоможе вам підібрати оптимальний тариф з урахуванням ваших потреб, або ж залиште заявку на сайті, якщо ви самостійно підібрали для себе підходящий варіант. В будь-якому випадку, придбавши хостінг в Україні, ви зможете забезпечити успішний розвиток свого проекту, його продуктивність, значно збільшити відвідуваність ресурсу. Ваш бізнес стане прибутковим, якщо ви будете враховувати кожну дрібницю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як вигідно придбати хостінг в Україні 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
22.09.2021 12827
Еще материалы раздела «Інше»