НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.09.2021 5158

Міністерство освіти уточнило умови роботи освітніх закладів у жовтій карантинній зоні

Міністерство освіти уточнило умови роботи закладів у жовтій карантинній зоні – її вводять по всій країні від 23 вересня.

Отже, працювати у звичному режимі дозволено школам і дитсадкам, якщо мінімум 80% педагогів мають один із таких документів: «жовтий» ковід-сертифікат, який підтверджує щеплення однією дозою вакцини, «зелений» – про повний курс імунізації, міжнародне свідоцтво про вакцинацію або довідку про одужання від ковіду.

«Жовтий» сертифікат діятиме 4 місяці, «зелений» – рік. Термін дії довідки про перенесену хворобу – півроку від дати позитивного тесту на коронавірус, повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністерство освіти уточнило умови роботи освітніх закладів у жовтій карантинній зоні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.09.2021 5158
Еще материалы раздела «Суспільство»