<
НОВИНИ ДНЯ: Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітеравсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.09.2021 766

Актриса серіалу «Топтун» потрапила на шахрая під час продажу квартири

4 жовтня о 17:00 відбудеться прем'єра серіалу «Топтун» на каналі «Україна». У детективній картині одну з яскравих ролей зіграла Катерина Гулякова. Дивлячись на неї, здається, що в житті актриси все легко та чудово. Однак зірка серіалу зізналася, що одного разу вона теж потрапила в дуже неприємну історію.

Катерина Гулякова ділиться на своїй сторінці в Instagram фото зі зйомок, розповідає про свою професію, мотивує займатися спортом. Але одного разу вона вийшла в ефір з несподіваною новиною. Виявилося, що відома актриса потрапила на шахрая, коли роз'їхалася з колишнім чоловіком. Це була єдина сторіз, яку вона опублікувала під час нападу афериста.

«Він мене сам спровокував. Я на нервах записала все, що відбувалося зі мною в той момент за його участю, і виклала в ефір», – поділилася актриса Катерина Гулякова.

За словами зірки серіалу «Топтун», все сталося тому, що при підписанні договору на продаж квартири вона повірила людині на слово й не стала вписувати дату виїзду зі свого житла.

«Були домовленості, на яких умовах я продаю квартиру і до якого часу залишаюся з дитиною в ній. Але коли прийшов час підписання документів, новий власник відмовився вказувати в договорі дату виїзду, – пояснила зірка серіалу «Топтун». – Я категорично не хотіла підписувати папери на його умовах. Але ця людина клялася, що ніколи не вижене жінку з дитиною».

Катерина Гулякова вважає, що це було величезною дурницею – продавати квартиру без участі брокера. Він ніколи б не допустив, щоб у договорі не стояли цифри й дати.

«Унаслідок нам довелося платити тій людині орендну плату за те, що ми живемо в своїй квартирі, а на момент виїзду новий власник вирішив залишити частину наших особистих речей собі», – зізналася актриса.

Та історія вже в минулому, але для Катерини Гулякової та її дочки це було пов’язано з величезним стресом.

«Було дуже важко пережити той інцидент із шахраєм, але мені допомогли люди. Вони почали одразу писати та пропонувати свою допомогу, – розповіла зірка серіалу «Топтун». – Мене підтримала величезна кількість підписників».

Нещодавно Катерина Гулякова знялася в проєкті «Топтун» і робить перші кроки в своєму новому житті. За словами актриси, вона тільки тепер почала заспокоюватися й жити так, як їй хочеться.

Дивіться прем'єру 40-серійного детективного серіалу «Топтун» 4 жовтня о 17:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Топтун» потрапила на шахрая під час продажу квартири 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.09.2021 766
Еще материалы раздела «Афіша»