<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнеювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.10.2021 999

У МОЗ не виключають, що кількість «червоних» областей побільшає

У Міністерстві охорони здоров'я не виключають встановлення червоного рівня епідемічної небезпеки в інших областях України найближчим часом.

Про це заступник міністра - головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін сказав на пресконференції в Укрінформі.

"Не виключено, що найближчим часом червоний рівень можуть встановити в інших областях. Тому саме зараз в кожного громадянина України є вибір: зробити щеплення або й надалі жити в режимі посилених протиепідемічних правил", - наголосив Кузін.

За його словами, зараз рівень захворюваності на коронавірус перевищений у більшості регіонів. Він нагадав, що в червоній зоні наразі перебуває п'ять областей: Херсонська, Донецька, Дніпропетровська, Донецька і Запорізька область.

Кузін додав, що така статистика захворюваності пов'язана з нехтуванням українцями протиепідемічних правил, зокрема, використання захисних масок. Він наголосив, що захисні маски повинні носити всі без виключення, незалежно від того, чи людина вакцинована.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 18 жовтня, розпочав діяти червоний рівень епідемічної небезпеки у Запорізькій, Одеській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МОЗ не виключають, що кількість «червоних» областей побільшає 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.10.2021 999
Еще материалы раздела «Суспільство»