<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.10.2021 1346

Україна внесла до «чорного списку» ще 20 російських акторів та пропагандистів

Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) поповнило список осіб, що загрожують національній безпеці, ще на 20 людей, переважно, російських акторів.

Відповідна інформація міститься на сайті МКІП, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, серед акторів — Сергій Гарусов, Володимир Ільїн, Олександр Марушев, Марина Денисова, Олексій Червяков, Світлана Терентьєва. У списку також є телеоператори, пропагандисти, продюсери.

Зазначені особи, за інформацією з відкритих джерел, працювали на зйомках фільмів в окупованому Росією Криму.

Як повідомлялося, з 2015 року Міністерство культури України за поданням СБУ веде перелік осіб, що становлять загрозу національній безпеці, який наразі налічує 228 прізвищ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна внесла до «чорного списку» ще 20 російських акторів та пропагандистів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.10.2021 1346
Еще материалы раздела «Суспільство»