<
НОВИНИ ДНЯ: Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиціївсі новини дня
Прес-релізи
Інше
07.07.2010 16:53 10045

Мода і дизайн з Ломбардії

30 червня у київському ТРЦ DREAM TOWN розпочалася презентація колекції одягу та аксесуарів італійських торгових марок «Мода і дизайн з Ломбардії», що триватиме 10 днів. Організаторами події виступили область Ломбардія і Торгово-Промислова Палата Мілана PROMOS (Італія) (www.promos-milano.it), за сприяння Українського Тижня Моди (www.fashionweek.ua) і Торговельно-розважального центру DREAM TOWN (dreamtown.kiev.ua).  

 

Цей проект має сприяти подальшому розширенню зв’язків українських та європейських бізнесових структур, задіяних у модній індустрії. Минулого року п’ять українських дизайнерів демонстрували свої колекції на шоу, яке щороку влаштовує ТПП Мілана і Ломбардії PROMOS. «Візит у відповідь» познайомив з дев’ятьма представниками італійської моди:

AMARCOD www.amarcod.it

HAUTMARNE www.hautemarne.it

CASTELLAN PELLICCERIE www.castellanpelliccerie.it

DAINELLA BAILO dainella.bailo@gmail.com

SCORPION BAY www.scorpionbay.com

STUDIO MAGLIA di Luigia Vendola www.luigiavendola.it

VEMA www.maglificiovema.it

AVARO FIGLIO www.avarofiglio.com

LA GIARDINIERA www.la-giardiniera.it

 

Мануела Ріена, представник області Ломбардія і Торгово-Промислової Палати Мілана PROMOS (Італія), під час відкриття зауважила: «Цей проект є значним результатом нашої співпраці в галузі fashion-індустрії. Ініціатива проведення заходу є важливою частиною розвитку відносин між Ломбардією та Україною».

 

Присутні на урочистому відкритті акції українські є баєри та представники торговельних мереж побачили фрагменти колекцій різних напрямків сучасної моди - від вечірніх суконь та одягу із хутра, до гірськолижного вбрання та «домашнього» трикотажу, що демонстрували моделі агенції «Лінія 12». Також було презентовано колекції вишуканої білизни та сонцезахисних окулярів. Відбулися зустрічі українських та італійських фахівців fashion-бізнесу у форматі В2В.

 

Ознайомитися зі зразками одягу та отримати комерційну інформацію, надану безпосередньо виробниками, можна у магазині «МОДНИЙ КВАРТАЛ» ТРЦ DREAM TOWN до 10 червня.

Оценка материала:

3.60 / 5
Мода і дизайн з Ломбардії 3.60 5 5
Прес-релізи / Інше
07.07.2010 16:53 10045
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 219
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 299
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310