<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.10.2021 428

3,3 метри заввишки: стало відоме ім’я найбільшого героя шоу-детективу «МАСКА»

У першому ефірі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», на сцені з’явилось зворушливе Порося. Маска одразу привернула до себе увагу, адже її габарити суттєво відрізняються від інших. Художники з костюмів проєкту розповіли, які секрети приховав цей персонаж.

Найщасливіший учасник другого сезону популярного шоу-детективу «МАСКА» Порося у прем’єрному випуску виконав хіт цього року, пісню «Гуси» співака Wellboy. Проте один вихід учасника здивував усіх, адже маска виявилась не лише неймовірно милою, а й просто величезною.

«Порося – найвищий герой проєкту! Воно сягає 3,3 метри в висоту! Проте не лише цим він відрізняється, ми з моїми майстринями між собою називаємо його однокімнатною квартирою. Тільки уявіть, він удвічі більший за Циклопа!» – коментує художниця з костюмів гіпершоу «МАСКА» Леся Патока.

Для того, щоб зірка всередині маски могла рухатись, майстрам довелося розробити нову технологію пошиття костюму. Так, було створено спеціальний жилет, який власне тримає на собі всю конструкцію. А ще з’ясувалось, що величезну голову Порося довелось переробляти кілька разів, адже маска не проходила в жодні двері.

«Ми довго не могли зрозуміти, як правильно сконструювати голову, адже вона неймовірна велика. Пізніше наша команда, яка займається скелетами героїв – їхньою основою, вигадали таку технологію, завдяки якій частина маски вминається всередину», – поділилась Леся Патока.

Ба більше, Порося має свою унікальну історію, воно не звичайне, а святе і є янголом-охоронцем одного з зіркових детективів. Голову героя прикрашає німб, а зі спини ростуть крила, які світяться яскраво-жовтим світлом. Крім того, Порося має хвостик – він крутиться, коли герой радіє.

А хто саме ховається під дивовижною маскою Порося, глядачі каналу «Україна» дізнаються у нових випусках улюбленого шоу «МАСКА».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
3,3 метри заввишки: стало відоме ім’я найбільшого героя шоу-детективу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.10.2021 428
Еще материалы раздела «Афіша»