<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.11.2021 1444

Школи мають працювати. У МОЗ розкритикували дистанційку в "червоних" зонах

Головний державний санітарний лікар Ігор Кузін розкритикував дистанційне навчання у школах, які відповідають вимогам карантину. За його словами, рішення обласної влади не повинні порушувати постанову Кабміну про карантину.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг представників МОЗ.

Як пояснив Кузін, урядова постанова №1236 передбачає, що в "червоній" зоні дозволяється робота шкіл за умови вакцинації 100% педагогів та персоналу закладу.

"Рішення регіональних комісій ТЕБ та НС не мають суперечити постанові №1236... На моє переконання, в областях має продовжуватися навчальний процес. Поки ми маємо виконувати рішення, прийняте місцевою владою, але ми сподіваємося, що дуже швидко зможемо надати роз'яснення і пропрацювати з КМДА вказане питання", - сказав головний санлікар.

Наразі дистанційне навчання 1-11 класів запровадили у Києві, Херсоні, Львові, Сумській області. Однак, згідно з постановою Кабміну, початкова школа та дитсадки можуть працювати в "червоній" зоні, попри рівень вакцинації в закладі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Школи мають працювати. У МОЗ розкритикували дистанційку в "червоних" зонах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.11.2021 1444
Еще материалы раздела «Суспільство»