<
НОВИНИ ДНЯ: Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйцявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.11.2021 3993

В Україні затвердили перелік небезпечних порід собак

Кабінет Міністрів затвердив перелік небезпечних порід собак і вніс зміни до порядку і правил проведення обов’язкового страхування відповідальності власників таких собак за шкоду, яка може бути ними заподіяна.

Таке рішення було ухвалене на черговому засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Передбачається, що власники низки порід собак зобов'язані під час реєстрації або переєстрації укласти договір обов'язкового страхування відповідальності власників собак за шкоду, яка може бути заподіяна третім особам.

При розробці проєкту постанови КМУ «Деякі питання щодо небезпечних порід собак» Міндовкілля обговорило та врахувало пропозиції громадських та зоозахисних організацій.

До переліку увійшли понад 50 порід собак. Зокрема, у ньому є аіді (вівчарка атлаські), айну, акбаш, акіта-іну, бульдог, бульмастиф, бультер'єр, вівчарка, вовкодав, гампр, доберман, ротвейлер, дог, кане-корсо, мастиф, низка інших порід, а також їхні метиси.

Оценка материала:

3.00 / 2
В Україні затвердили перелік небезпечних порід собак 3.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.11.2021 3993
Еще материалы раздела «Суспільство»