НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
11.11.2021 1096

Канал «Україна» показав першого героя грандіозного шоу «Новорічна МАСКА»

Напередодні Нового року, 31 грудня, в ефірі каналу «Україна» вийде святковий випуск улюбленого шоу мільйонів «Новорічна МАСКА». Глядачі разом із зірковими детективами гіпершоу насолоджуватимуться виступами зимових героїв та cпробують розгадати, які суперзірки сховались у цих фантастичних образах, одним із яких став гігантський Бурий Ведмідь у костюмі Білого.

618b814de4b82_11.11.21

В очікуванні свята найбільший хижак України виконає хіт «She’s a lady» Тома Джонса. Замаскована зірка продемонструє не лише свій унікальний вокал, а й здивує глядачів запальним танцем, якому не завадить навіть величезний хутряний костюм. Така несподівана вправність у поєднанні з неймовірно виразним голосом остаточно спантеличили зіркових детективів і гостей грандіозної «Новорічної МАСКИ» у їхніх пошуках відповіді – хто ж ховається під маскою. Як зізнались зіркові гості, неймовірно милий велетень-ведмедик викликав у них приємні асоціації дитинства, адже про таку іграшку мріяв ледь чи не кожен. Та й сам герой під маскою прийшов на шоу каналу «Україна», щоб здійснити мрію.

«Я в цьому шоу дуже неспроста – тут я реалізовую давню мрію, – зізнався у підказках про себе Бурий Ведмідь у костюмі Білого. – Ви всі мене добре знаєте, проте у мене є велика таємниця. Я все життя мріяв стати тим, ким мені бути не судилося».

Маска Ведмедя дуже незвична і має несподіваний підтекст. На її створення художницю з костюмів шоу «Новорічна МАСКА» Лесю Патоку надихнули меми з глобальної мережі, в яких йдеться про те, що бурий ведмідь часто сумує і мріє бути білим. Зважаючи на легенду про таємні мрії героя, створення унікального костюму забрало багато часу. Ведмедю зробили особливий вираз обличчя – дещо сумний, трохи суворий і милий водночас. А голова маски виявилась настільки великою, що після першої репетиції стало зрозуміло – зірка всередині не може швидко та вправно працювати з нею, тому художникам довелось зробити кілька обманних деталей. Загалом на пошиття маски Бурого Ведмедя майстри витратили близько 10 метрів штучного хутра, тож костюм вийшов по-справжньому вражаючим і неймовірно великим, попри це зірка під маскою вразить усіх своєю легкою грайливістю і танцювальною майстерністю. Хто ж цей загадковий гість під маскою?

«Новорічна МАСКА» здивує усіх! Глядачів чекає безліч нових героїв, розкриття яких не треба чекати цілий сезон – ми зніматимемо маски одразу!» – поділилась зірковий детектив шоу «МАСКА», популярна співачка Оля Полякова на знімальному майданчику каналу «Україна».

Які ще герої з’являться у грандіозному шоу «Новорічна МАСКА» стане відомо зовсім скоро!

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна МАСКА» 31 грудня на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» показав першого героя грандіозного шоу «Новорічна МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
11.11.2021 1096
Еще материалы раздела «Дозвілля»