<
НОВИНИ ДНЯ: Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurusвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.12.2021 442

Виробники вакцин мають бути готові скоригувати препарати через Омікрон, - ВООЗ

У п'ятницю, 3 грудня, представник Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Крістіан Ліндмайєр заявив, що виробники вакцин проти COVID-19 повинні підготуватися до можливої необхідності коригування своїх продуктів. Це необхідно для захисту від нового штаму коронавірусу "Омікрон".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

"Дуже рекомендується, щоб виробники вакцин вже почали думати заздалегідь і планувати ймовірність того, що їм доведеться скоригувати існуючу вакцину. Добре не просто чекати, поки пролунає останній сигнал тривоги", - сказав Ліндмайєр, виступаючи на брифінгу ООН у Женеві.

За його словами, поки експерти ще вивчають можливість передачі та серйозність нового варіанту COVID.

Нагадаємо, Novavax планує випустити вакцину проти штаму "Омікрон" на початку наступного року. В даний час у компанії перевіряють, чи діє існуюча вакцина проти нового штаму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Виробники вакцин мають бути готові скоригувати препарати через Омікрон, - ВООЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.12.2021 442
Еще материалы раздела «Суспільство»