НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
06.12.2021 159

У Києві на ВДНГ відбудеться Різдвяний фестиваль повітряних куль

Поринути у справжню зимову казку та неперевершену Різдвяну атмосферу можна буде під час фестивалю повітряних куль «Монгольф’єрія». Захід відбудеться 25 грудня на ВДНГ у Києві.

1_Mongol_06.12.21

Учасників свята чекатимуть близька десятка величезних теплових аеростатів, тематичні розважальні зони, інста-локації, забавки для дітей, запальний DJ-сет, смаколики на фуд-корті, а також можливість піднятися на повітряній кулі над Експоцентром. Спеціальний подарунок кожному учаснику – повітроплавний глінтвейн для дорослих та тематичні стікери для дітей!

Фестиваль «Монгольф’єрія» вже вшосте відбудеться на ВДНГ, але цього разу окрім яскравих емоцій учасники отримають унікальний бонус від організаторів – клубну фестивальну картку. Статус учасника клубу «Монгольф’єрія» дозволяє безкоштовно отримати переваги протягом всього року: професійну фотозйомку на фестивалях, доступ до онлайн майстер-класів про повітроплавання, запрошення до корпоративних повітроплавних заходів, можливість голосування щодо обрання тематики наступного фестивалю та інші ексклюзивні пропозиції.

7_Mongol_06.12.21

Різдвяний фестиваль «Монгольф’єрія» - це унікальна повітроплавна подія Європи, де кожний учасник зможе здійснити прив’язний політ на повітряній кулі на висоту до 30 метрів під керівництвом Санти! Саме в такому святковому образі будуть знаходитись професійні пілоти, щоб подарувати ще більше нових вражень учасникам фестивалю.

Придбати сертифікати для участі у фестивалі можна виключно на офіційному сайті https://balloonfest.com.ua

Вартість входу без польоту на аеростаті: 50 грн – дітям 6-12 років (до 5 років безкоштовно), 120 грн - дорослим при замовлені попередньо або 100 та 200 грн у день фестивалю. Вартість входу з прив’язним польотом на аеростаті: 490 грн – дітям 5-12 років, 690 грн – дорослим при замовлені попередньо або 550 та 750 грн у день фестивалю у разі наявності вільних місць.

Вхід на фестиваль можливий з урахуванням діючих на момент проведення заходу карантинних норм та обмежень. Організатори попереджають, що повітроплавання залежить від погодних умов. У разі їхнього погіршення фестиваль буде перенесено на 8 січня, а учасники, які вже придбали сертифікати, зможуть скористатися ними на найближчому або будь-якому іншому фестивалі «Монгольф’єрія» до 31.05.2022.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві на ВДНГ відбудеться Різдвяний фестиваль повітряних куль 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
06.12.2021 159
Еще материалы раздела «Інше»