<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.12.2021 3575

Лише одне місто. МОЗ назвало регіон, де повністю вакциновано 50% мешканців

Половину дорослого населення повністю вакцинували від коронавірусу лише в місті Києві. До цієї позначки також наближається й Київська область.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка під час брифінгу.

"50% позначку з повним курсом вакцинації сьогодні подолано лише в місті Києві, де вже зробили два щеплення понад 65% киян. До цього показника наближається Київська область майже 49%", - розповів Ляшко.

За його словами, на сьогодні вже три регіони перетнули позначку в 50% вакцинованих дорослих українців принаймні однією дозою.

"Це місто Київ, де першою дозою вакциновано понад 67%, Київська область - понад 55% та Полтавська область - майже 52%. Вже наблизились до цього показника Дніпропетровська область 49% та Черкаська область - 47%", - додав Ляшко.

Нагадаємо, у ВООЗ заявили, що в Україні пандемія COVID буде переможена після того, як буде вакциновано 70% населення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лише одне місто. МОЗ назвало регіон, де повністю вакциновано 50% мешканців 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.12.2021 3575
Еще материалы раздела «Суспільство»