<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Бізнес
Економіка
14.12.2021 442

Міністр роз'яснив, кому треба повторно подати документи на субсидію

Цього року було розширено коло отримувачів субсидій, проте не про всіх них є інформація в державних реєстрах. Якої інформації може бракувати державі для отримання людиною субсидії.

Про це розповіла міністр соціальної політики Марина Лазебна в інтерв'ю "Фактам".

Вона зазначила, що більшості громадянам України перепризначили субсидії на комунальні послуги автоматично. Але деяким українцям все ж доведеться повторно подати документи, оскільки перепризначення субсидій відбувається на підставі наявної в реєстрах інформації.

"Винятком були випадки, коли необхідно надати або підтвердити ті, чи інші дані, які могли змінитися. Наприклад, якщо одержувач субсидії раніше не надавав свої банківські реквізити для перерахування монетизованої субсидії", – пояснила глава Мінсоцполітики.

При цьому вона зазначила, що підтвердити право на субсидію повинні:

  • українці, які отримували її за фактичним місцем проживання;
  • українцям, яким вона призначалася без урахування зареєстрованих членів сім'ї, але не проживають за місцем реєстрації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр роз'яснив, кому треба повторно подати документи на субсидію 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
14.12.2021 442
Еще материалы раздела «Економіка»