<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2021 17:50 456

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Слава Дьомін розповів, чому досі не розлучився із дружиною

Ведучий Слава Дьомін розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», чи готовий до компромісів у стосунках.

Ведучий Слава Дьомін рік тому розійшовся із дружиною, але офіційно досі одружений.

«Це так лінь. От справді немає часу. Треба знайти час, щоб був і у мене, і у неї. Треба сісти, поїхати в РАГС, написати заяву. От ми такі, в нас нестандартні стосунки, - говорить ведучий і додає, якщо дійде до нових серйозних стосунків, то сам піде розлучатися, - звичайно готовий до компромісів. Я завжди за обговорення всього того, що відбувається у моєму житті з іншою половинкою».

Слава запевняє – в стосунках він не егоїст.

«Я взагалі за те, щоб в стосунках зі мною дівчині було комфортно. І не тільки в духовному спілкуванні, а і фізіологічному також. В стосунках важлива на першому місці повага. Повага, взаєморозуміння і секс. Це реально важливі речі. Ще має бути довіра, щоб людина не обманювала ніколи. Інколи в стосунках люди побояться сісти і поговорити про те, що їх хвилює, в інтимі в тому числі. Вони просто живуть. Або терплять, обговорюють це з подругами, друзями в барі, але тільки не один із одним. І від того, вони щасливішими не стають», - поділився ведучий.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Слава Дьомін розповів, чому досі не розлучився із дружиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2021 17:50 456
Еще материалы раздела «Суспільство»