<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
20.12.2021 826

«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Володимир Остапчук показав свій новорічний костюм

Лічені тижні залишаються до найбільш очікуваного свята року, а з грандіозним шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», яке вийде в ефірі 31 грудня о 20:00, цей вечір точно стане найяскравішим та найнезабутнішим. За традицією, ведучий масштабного проєкту Володимир Остапчук готує для глядачів новий образ, і цього разу перевтілення стало несподіванкою навіть для нього самого.

За два сезони гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук приміряв близько двох десятків вражаючих образів. Одні були смішними, інші – трохи моторошними, але кожен із них точно не залишив глядачів байдужими. А у святковому шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» ведучому дістався найпопулярніший дитячий образ на всіх новорічних святах.

«У дитинстві я був або Мушкетером, або Зайчиком. І одного разу – Бабою Ягою. Зараз мені 37 років, і я – Сніжинка. 74 кілограми, між іншим, тож ви там обережніше на дорогах», – сміється Володимир Остапчук в ефірі каналу «Україна».

Образ ведучого порадував детективів та всіх зіркових гостей святкового шоу, адже більшість людей хоча б раз у житті були Сніжинкою на дитячому святі та змогли в ньому впізнати себе. А ось сам Володимир поділився історією з одного такого заходу, яка запам'яталась йому на роки.

«У мене мама – вчителька початкових класів. Якось вона запросила мене до себе зіграти Зайчика, а я тоді був уже в третьому чи п'ятому класі. Всім діткам наприкінці давали подарунки, а мені не дали, бо я – син вчительки, і на мене не скидалися. Тому Сніжинка буде «мстити» – випробовуватиме вас гумором і жартами у святковий вечір», – сміється ведучий шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Нагадаємо, у новорічний вечір на сцену грандіозного шоу вийдуть найяскравіші герої, з якими глядачі вже добре знайомі, а також 8 абсолютно нових персонажів, які були спеціально створені для «Новорічної Маски на каналі «Україна». Які знаменитості приховуватимуться в цих образах – відгадуватимемо усією країною. Чекати довго не доведеться, адже маски покажуть свої обличчя одразу після виступів. Зіркові детективи проєкту також приготували для глядачів особливі подарунки. А допомагати відгадувати знаменитостей під масками їм будуть зіркові гості шоу.

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Володимир Остапчук показав свій новорічний костюм 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
20.12.2021 826
Еще материалы раздела «Дозвілля»