<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Бізнес
Технології
26.01.2022 1135

NASA анонсувало космічні місії на Венеру

Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA) оголосило про підготовку до нових місій. Вивчення Венери допоможе розширити знання про саму Землю й інші космічні об'єкти поза межами Сонячної системи.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу NASA.

Загалом заплановано дві нові місії, які отримали назву "Діскавері". Вони спрямованні на вивчення сусіда Землі - Венери. Ця планета раніше мала багато схожих характеристики з Землею.

"Венера перетворилася на пекельний світ, маючи так багато характеристик, схожих на наші. Вона, можливо, була першим придатним до життя світом в Сонячній системі з океаном та кліматом, що нагадують земні умови", - пише пресслужбу NASA.

Лабораторія реактивного руху NASA розробляє концепції місій, аби вижити при екстремальних температурах й тиску планети.

Оценка материала:

5.00 / 1
NASA анонсувало космічні місії на Венеру 5.00 5 1
Бізнес / Технології
26.01.2022 1135
Еще материалы раздела «Технології»